[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
harıka bunlar özbey çalışamalrın çok güzel
Saol batur sitede bazı abilerim sayesinde photoshpa olan hevesimi ekleyince bunlar ortaya çıktı bunlar daha acemilik ilerde daha iyilerini paylaşacam sizlerleAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : baturyekta
harıka bunlar ÖZBEY çalışamalrın çok güzel
ihşaalh özbey
bunu beendimm . soalasin . :163:
Basit Bir çalışma
Birazda çevreci olalım;)
özbeycim emek yoğururup ne zorluklarla yaptığının farkındayım ama çalışmanı ben şahsım adına beğenmedim.
neden 1: gece ve şimşek
neden 2: değişik cinsten hayvanlar (neyi anlatıyorsa) (iyi ki araların da inek yok) :(
neden 3: siirtliler-board yazısı okunaklı değil ve apartmanlar sırıtıyor
daha mantıklı çalışmalarla görüşmek ümidiyle ellerine emeğine sağlık...
Alıntı:
özbeycim emek yoğururup ne zorluklarla yaptığının farkındayım ama çalışmanı ben şahsım adına beğenmedim.
neden 1: gece ve şimşek
neden 2: değişik cinsten hayvanlar (neyi anlatıyorsa) (iyi ki araların da inek yok) :(
neden 3: siirtliler-board yazısı okunaklı değil ve apartmanlar sırıtıyor
daha mantıklı çalışmalarla görüşmek ümidiyle ellerine emeğine sağlık...
Emrin olur DeRBeDeR'cim bidahakine dikkat ederim