-
Aslan: Bir aslan hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapar.. size çiçekler alır, evinizin karşısındaki duvara kocaman harflerle..Beni Affet yazar, ayaklarınıza kapanıp yalvarır..... sonunda affettiğiniz zaman kıs kıs gülmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşı koymak ne mümkün.
ben hayatta yapmam barışmak istiyorsa barışcak özür dilerim ama affetmek ona kalmış ne yalvarcam :38:
-
Koç: Bir kere bütün Koç'lar dünya şekeri olduklarına inanırlar..Özür dilemelerini gerektirecek bişey yaptıklarını ya da söylediklerini hiçdüşünmezler.. o yüzden dizlerinin üstüne çökmek yerine basitçe "özürdilerim" derler.. bundan ne azı ne fazlası
-
YENGEÇ: Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeç'leri tanımlayan sözcük 'Hissederim' dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir.
-
Terazi: Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler.. o kadar içtendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz affettiğinizi söylemiş olursunuz.
-
Kova: Dünya tatlısı insanlardır.. hata yaptıklarını bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak için bir şeyler düşünürler.. genelde de başarırlar
-
Boğa: Bir hata yaptıklarında insanlarla yüz yüze bakmaya çok çekinirler.. hem zaten olan olmuştur.. o yüzden Boğaların özür dilemedikleri için kaybettikleri çok arkadaşları vardır ....
-
Aslan: Bir aslan hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapar.. size çiçekler alır, evinizin karşısındaki duvara kocaman harflerle..Beni Affet yazar, ayaklarınıza kapanıp yalvarır..... sonunda affettiğiniz zaman kıs kıs gülmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşı koymak ne mümkün.
hatalı olan bnsm özrümü diler çekilirim ama asla ylvarmam ... pylaşım için tşkr...