Arkadaslar Heppinizi kutluyorum hakikaten güzel calismalar yaptiniz tebrikler bi daha...
Printable View
Arkadaslar Heppinizi kutluyorum hakikaten güzel calismalar yaptiniz tebrikler bi daha...
şahsım adına konuşmak istiyorum.
birincilik önemliydi benim için..
çabalamak, sarfetmek, emek vermek.
yarışmakta güzeldi. yarışmacılarda güçlü olunca.
insan hep daha başarılı daha üstün olmaya çalışır.
üstün olmak için de hep daha iyi şeyler yaparak olur diye düşünüyorum.
rohan abim yarışma ölesine olsaydı deseydi ve ödül yok deseydi.
inanıyorum ki ne ben böle şeyler yapardım nede diğer yarışmacı arkadaşlar bu kadar emek sarfederdi.
ama süpriz ödüllü bir photoshop yarışması düzenleyerek
kendimize olan özgüvenimiz biraz daha arttı (photoshop konusunda)
hiç bilmediğim tuşlara bastım belkide ama çalışmaya şekil verdi renk kattı.
yarışma olmasaydı ödül olmasaydı bu kadar bilgiye yeni yeni sahip olmazdım.
ve inanıyorum ki zircon bile belki bu kadar uğraşmazdı...
ama çalışmaları yaparak biraz heyecanlı ve güzel dakikalar yaşadık..
katılan, eserlerini bizlerle paylaşan.
değerli yorumlarını esirgemeyen herkese..
en başta da böyle bir yarışmayı organize edip hazırlayan sevgili rohan abime en derin teşekkürlerimi iletiyorum...
saygılarımla...
DErBeder yüregine saglık...
Ben de yarışmaya katılmak istiyorum ama hiç bişey bilmedigimden ve photoshop programı bende olmadıgı için katılamıyorum (Rohan abi'den almayı düşünüyorum)...
kendim ewde photostudyo programıyla yapıyorum cok saçma oluyor
en kısa zamanda photoshop programını bulup
hem şimdi için hemde gelecegim için az cok ögrensem iyi olacak...
tbrkler..
tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
guzel calısmalar. tebrık ederım bu arada. ama amatorce olmus bazıları:D
ne zaman oldu benim neden haberim yok olsa neler hazırlardım dermişimmmmm:))) Elinize sağlık çok güzel çalışmalar olmuş 1 . olan arkadaşı tebrik ediyorum
PUHAHA:d:D basıt calısmalardan bırıncılere ıkıncıler allah artırsın:D picassonun karmasık resımlerıne benzıyorlar:D cogu kısının anlamsız dıyebılecegı seyler bence...
bir şeyi iyi yapıyor olabilmek işe yeni atılıp amatörce bişeyler karalamaya çalışan diğer kişileri hor görüp alaya alma hakkı doğurmaz yazdıklarından da açıkça belli oluyorki bu işi biliyorsun belkide meslek edinmiş sin yukarda yarışmaya katılanlar bunu sadece hobi oalrak yapıyor onların yapabilipte senin beceremiyeceğin pek çok meziyetleri vardır kesin ..Alıntı:
waljann Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gerçek usta bu her dalda geçerli konuya alaycı değil eleştirel yaklaşır eksikleri görür değerlendir doğruya yönlendirir çok iyi işler yapıyor olabilirsin ama usta değilsin bu kafayla olamazsında takip ediyorum normalde yazmıyacaktım ama bildiğin tek iş olan photoshop ve benzeri konulara takılıyor ve alaycı bir tarz sergiliyorsun kimsenin hevesini kırıp rencide etmeye hakkın yok bi dahakine yazmadan iki kere düşün
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eLem@n Arkadaşımıza Aynen KatıLıy0rum ....