paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık daha nice organizasyonlara
Printable View
paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık daha nice organizasyonlara
Cok güzel bir zaman dilimiydi.. güzel arkadaslarla güzel bir gün..
kaybolmamıza rağmen yetiştik yemege denk gelmesek bile iyi fotoğraflar çekebildik
kaybolmanın faydalarından biride deyr (türkçesi kilise )denen ve botan çayına değişik bir açıdan bakan farklı bir yeri görmek oldu
güzel bi gündü .....:19:
evet anlatımım yarım kalmış, dönüşümüz esnasında Eleman abi ve diğer arkadaşlar da bu eşsiz manzaraları görmek için gelmişlerdi. Ama maalesef ilk kez gelecekleri için yolu bilmiyorlardı ve Handervis Kilisesi'nin bulunduğu yere gitmişlerdi.
Orada da bol bol fotoğraf çektiler ve zar zor da olsa cepten iletişime geçtik ve Rasıl Hacar'da buluştuk... :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güzel bir günün en yüksek tepelerinde buluşmuştuk gönül dostlarıyla.
etrafı az bi gezdikten sonra kahvaltımızı yapmış tekrar gezmek ve fotoğraflar çekmek istemişisiz.
böyle güzel bir günde bizleri bir araya getiren rohan abime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum...
emegenize saglık baya güzel resimler yakında birlikte olucaz inş
Çok güzel bi gün geçirmiştik.Siirtli olmama rağmen ilk defa gidecektim.Çok heyecanlıdım.Siirtin doğa harikalarından biriydi ve çok dehşet bir yerdi.Nice yerlere gitmek dileğiyle...