Güzel bi çalışma olmuş tbrkler yazılara güzel efeckler verebilirdin özbey hazır spriteler var inşallah bende slaytlarımı sunacam.şimdilik ii gidiyosun başarılarının devamını dilerim
Printable View
Güzel bi çalışma olmuş tbrkler yazılara güzel efeckler verebilirdin özbey hazır spriteler var inşallah bende slaytlarımı sunacam.şimdilik ii gidiyosun başarılarının devamını dilerim
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yeni yaptığım çalışma buyrun arkadaşlar umarım hoşunuza gider
yaptığın çalışmanın tam olarak neyi anlatmak istediğini çözemedim.
ama ustaca ve emek verilmiş bir çalışma olduğu kesin..
teşekkürler özbey çok güzeldi...
http://img101.imageshack.us/my.php?image=zbeywf1.swf
özbeycim çalışman sgüzel olmuş.
ama sanki sade...
neden tek resim üzerinde çalışma yapmışsınız anlamadım.
ve neden müzik eklememişsin...?
Bunu sadece Bir deneme amaçlı yaptım ilerde Sitedeki Üyelerimizin kendilerine ait olan şiirleri Üzerinde ufak çalışmarımı sunacam
indiremedim ya link ölmüş gibi sanki...
Link en kısa zamnada düzeltilecektir
özbey slm bu işe yatkınsın ama hazır templer kullanmak yerine bence kendin üretmeye başlayarak bu işi daha iyi kavrayabilirsin. hazır programlar kullanma bence. adobe flash mx kullan ve sıfırdan al her şeyi. unut maki başlamak bitirmenin yarısıdır zaten. kolay gelsin iyi çalışmalar şimdiden... :50:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : özbey
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yeni yaptığım çalışma buyrun arkadaşlar umarım hoşunuza gider
ikinci yaptığın intro güzel olmuş flashı tasarım ile birleştireceksen onun gibi çalışmalar üzerinde yoğunlarşmalısın.