uygunsa ıstenıyorsak gelırıs
Printable View
uygunsa ıstenıyorsak gelırıs
Ben pazar gunu musait değilim Eleman abi sen git beni bırak ben yaralıyım bana acımanızı istemiyorum :D:D
Cumartesi olursa bir çok kişi gelemeyecek. Pazar olursa sadece br kişi gelemeyecek.
Duruma bakılırsa Pazar günü Saat 17.00'de Kızlar Tepesi Çamlık Dinlenme Tesislerinde toplanacağız.
Toplantıya herkes davetlidir. Özellikle gelmesini istediklerimiz:
Nefesim_bşk, Nefesim_mse, BuldenC, Özbey, Sonnefes, MetaLLicA, Futbolcu_Rami, Kakaosuz Çikolata, ZırcoN, Bad-Dua, Masiwa, Kont, Derbeder, Eleman abi, Crezzy Ette, Ette_56
bu saydığım isimler toplantıda görmek istediklerimiz.
Toplantı herkese açıktır. Herkes katılabilir. Sen bile.
VaLLa duruma bakacam eger Pazar gunku işimi iptal ettirebilirsem gelmeye calısacam konuyu açan kişinin gelmemesi ayıp olur :D:D Rohan beni gözden cıkardın ama gelmeye çalıscam :D
Pazar saaat 18 e kadar Yayındayım 18 den sonra olursa neden oLMasın tabıkıde gelirim ya da pazar herhangi bi saat olabılır 1 saatten fazla kalamam ama..
Aranızda olmak isterdim ama işlerin yoqunLunLuğundan dolayı aranızda olamıyacam Kusura bakmayın:(Alıntı:
ROHAN
Nefesim_bşk, Nefesim_mse, BuldenC, Özbey, Sonnefes, MetaLLicA, Futbolcu_Rami, Kakaosuz Çikolata, ZırcoN, Bad-Dua, Masiwa, Kont, Derbeder, Eleman abi, Crezzy Ette, Ette_56
yigen zaten seninde harzaman işin var biraz dünyaya açılın insan yüzü görün bu nee iş ya sizmi konturleri bitireceksiniz... :53: :145: :163: ÖLÜMDE VAR yaww neyse rohan abi ben her zaman varım büyük ihtiman kankamı (crazy_ette) ve qanqa mı (nefesimsin_mse) le birlikte gelecez... tşkler...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : özbey
Aranızda olmak isterdim ama işlerin yoqunLunLuğundan dolayı aranızda olamıyacam Kusura bakmayın:(Alıntı:
ROHAN
müdür benmde normal iş çıkışım 6 ama bi şeklde çıkıp gelebilirim 5:30 civarı olabilirmi?
Bende varım bende pazar yola çıkacam inşalla olurum aranızda özledim sizleri...
:224:acele gel sen olmasan olmaz tomicim :155: :54: toplantılar seninle güsselAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : tomi_56
Bende varım bende pazar yola çıkacam inşalla olurum aranızda özledim sizleri...