SENİ TANIYALI AZ oldu ama seni herieyden çok seviyorum ve de biliyorumki sizden senden asla vazgeçemem sen biliyorsun zaten seni çok sevdiğii can :35:
maynagım can iyiki varsın iyiki tanımışım seni :q:
Printable View
SENİ TANIYALI AZ oldu ama seni herieyden çok seviyorum ve de biliyorumki sizden senden asla vazgeçemem sen biliyorsun zaten seni çok sevdiğii can :35:
maynagım can iyiki varsın iyiki tanımışım seni :q:
yaşının küçüklüğüne karşı durşunda ve tavırlarındaki olgunluk hep sana karşı farklı hissetmeme sebep olmuştur her ağır taşın altına elini çekinmeden ve seve seve atman arkadaşına dostuna yardım etmek istemen ve en büyük özzelliğin olan zamane gençliğe hal ve tavırlarınla hiç benzemiyor olman yerinde ve zamanında neyi nerde konuşacağını bilmen seviyeni çok iyi kontrol altına alabilmen hep sana artı kazandırdı amma bir huyun var ki yargısız infazı çok seviyorsun sana burdan bi abi tavsiyesi yapmam gerekecekse her kim olursa olsun ve hangi sebepten olursa bile kızacağın küseceğin arkdaşına bir kere bile olsa söz hakkı verip kendini savunmasına izin verecek ve ondan sonra karar vereceksin salla gitsin olmıyacak kaybetmek ve birinin üstünü çizmek ne kadar basit ve kolaysa kazanmasıda bir okadar zordur her şeye rağmen ayrı bir yer edindin gönlümde hep öyle kalman dileğiyle :19: