Süper karar bence :102:
Printable View
Süper karar bence :102:
İyi düşünmüşsün her zaman taze kan iyidir bence.
Yardım istiyorsan yapalım bu arada Zircon ama temizlik haricinde bir iş ver bana :224:
her türlü fikir ve yoruma açığız.
Sizlerin de söyleyeceğiz isteyeceği şeyler olabilir. Beğendiğiniz, beğenmediğiniz, isteğiniz ne var ise, buraya yazınız.
Yönetim olarak, teknik olarak elimizden ne geliyorsa, yapalım veya görüşelim. Hatalarımızı, yanlışlıklarımızı düzeltelim.
Madem ki birlik ve beraberlik olmalı, fikirlerde de birlik esas olmalıdır.
topic de bir hukuk bölümü açılmasını istiyorum.
Sitede gerçekten olağanüstü bilgiler var ama hukuka aykırı şeyler de var bunca güzelliğin içindeki pürüzler giderilmeli diye düşünüyorum.
Hukuk konusunda bilgilenmek ve bunlara karşı tedbir almayı bilmek güzel.. Gerisini tartışmaya açmak lazım. İnsanların internette hukuki şeyleri de tartışa bileceği bir platform olmalı.Bu arada hukuk bölümünün içinde SSk, Bağ-kur, İş sözleşmeleri, sendika vs konuları ve sorunları tartışılacak bir yer. Hem yardımcı olmuş hem de bilgimizi arttırmış oluruz...
eleştiryorum
topicini zaten bu nedenle açmıştım. Ama HUKUK BÜROSU şeklinde yeni bir topic açmak da mümkün elbette.
bu tür şeyleri sorarak öğreniyoruz site için gerekli bence.
ve her zaman yardımcı olabilirim bu tür sorunlar hakkında üyelerimize.
Alınan kararlar ortaya koyulan kurallar sıtenın gelecegı ıcın daha ıyı ve guzel olacaksa kı emınım olucaktır her zaman sızınleyım haberınız OLsun gereksız bazı bolumler baya tıklanmakta bunlarn yerıne daha guncel ve carpıcı konular tıklanabılır... ve Rohan In dedıgı gıbı çöpçatan sıtesı deılız ama olma yoLunda ılerlıyoruz ..!!!!
Doğru ve gerçek bir karar..
Sitemiz ismini Siirt'te duymayan kalmadı.
Siirt dışında duyanlar harici duymayan kalmasın dedik ve yola koyulduk.
bizde olanlar başkasında yok. hep konuşulduk, hep tartışıldık.
daha üst mertebelere gelebilmek için gereken azmi göstermeliyiz.
o nedenle Sevgili zircon arkadaşıma katılıp görevli olupta görevlerini yerine hiç yerine getirmeyen yetkililerin yetkisi alınıp yerine daha uygun üyeler getirilmeli.
Siteden çıktığımı gördünüz mü? neden belki de aşk olabilir. bağlandım.
bir nebze de olsa faydalı paylaşımlarda bulunmak en güzel ve doğru cevabı vermek istemişimdir. inşaallah bunu yapabilmişimdir.
Site benim değil, onun değil, Bu site Hepimizin sitesi.
Bu site var oldukça bizde varız, ve bu sıkı Dostluğumuz hep böyle devam edecektir.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Bir açıklama daha yapma gereği duydum...
Sitemiz Aktif Halde Bazı Yöneticiler Tarafından Gereksiz Görülen mesajlar , Konular vb. Silinecektir.
Mesaj Sayınızın Azalması Bu Nedenden Dolayı Kaynaklanacaktır.
Burdan Duyurulur...
Bu akşam üzeri, yaptığımız anlamlı toplantıda sitemiz için çok güzel kararlar aldık.
Yönetimin şekillenmesi ve sitenin genel sorunları ve daha da iyi olması için gerekenler konuşuldu.
Bunları yazmak yerine uygulamaya geçirmeyi ve farklılıklarımızı kendi gözlerinizle görmenizi istiyoruz.
2008'e adım attığımız şu günlerde, yeni yıla yepyeni bir Siirtliler-Board olarak giriyoruz. Bizimle kalın, farkımızın farkına varın...