ayrılık sebebi ben olduğum için , pişman olsamda hiç bir şeyin değişmeyeceğini biliyorum bunun içinde ,kendimi ''BOŞVER'' ifadesiyle avutmaya çalışıyorum...şimdi sorsanız seviyormusun?? bunu bende bilmiyorum....:52:
Printable View
ayrılık sebebi ben olduğum için , pişman olsamda hiç bir şeyin değişmeyeceğini biliyorum bunun içinde ,kendimi ''BOŞVER'' ifadesiyle avutmaya çalışıyorum...şimdi sorsanız seviyormusun?? bunu bende bilmiyorum....:52:
kesinlikle pişman degilimmmm :264:
pişman olmadım hatta aksine onun adına çok sevindim.
hangisinden sorusunu soracam sımdı neyse :)
tabıkıde ınsan guzel seyler paylastıgı ınsanı arada anımsar özler belkıde pısman olur bunu sadece sewgılıye ındırgemek bıraz yalnstr ama konumuz sewgili:)
Sahsen pişmanlık duymadım bugune kadar sadece özlem duygusu arada agır basıyo. pişmanlık yok cunku uc gunluk dunyada keske dıyebılecegınız seylerın fazlalıgı zarardır özledim Seni KenDim :):):)
Pişmanlık değil sadece üzüntü. asıl sorun bir başkasına adanan yaşam ve bu daha yeni farkediliyor tarafımdan.
şimdi boşluktayım kendim için bir şeyler yapmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
çünki hayatım boyunca hep başkaları için bir şeyler yapmışım(en çok da onun için)
şimdi kendim için ne yapabilirim ? benim sorunum bu. Yoksa ayrılmışım, bitmiş..nesine pişman olayım. demek ki benim için doğru kişi değilmiş ve bitmiş, iyi de olmuş.
pişmanmıyım asla
seviyormuydum evet :110:
ayrıldınızda içim yandımı evet
sevdiğimide onu tanıdığıma da lanet olsun onu tanıdığım için pişmanım
artık ondan eser kalmadı bende sevgililer gününden 2 gün önce ayrıldım 1 sene olcak biteli de :59:
genelde pişmen olacağım şeyler yapmam ama olmuştu birkere herhalde
giden gitmiştir gittigi gün bitmiştirAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
kesinlikle pişman degilimmmm :264:
ben gideni degil giden beni kaybetmiştir :)
ette cevap bayağı ağır olmuş kardeşim...
hayır olmadım hatta iyiki ayrıldım dedim