Bende İşe Göre Deişior :)
Printable View
Bende İşe Göre Deişior :)
maddi olarak evin reisi gecimi saglayacak kadar para kazanıyorsa!!! tahsillide olsa tahsil yapmamıssada kadın calısmamalı evinde cocuklarına ve esine huzur vermeli...benim bu konuda bi tespitim var:calısan kadın duygusallıgını kaybeder cogunlukla <<<<<< ama calısan calısmayan butun bayanlara saygımız var allah hepsine huzurlu saglıklı mutlu gunler gostersin..
benim eşim çalışır ama düzgün bir işte
bence ceyizi hazırlayıp kocasını beklesin . ewlendimide çoluk çocuguna baksın kocası çalışsın.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : jojo
hangi çağda yaşıyoruz ya tartışmaya bile gerek yok bence kadınlar çalışmalı ve kendi ayakları üstünde durmlı bu onların en büyük hakları görüyoruz şimdiki erkkekler ya aldatıoyorlar ya da dövüyorlar karılarını en azından öle bir durum olsa kadın erkeği bırakabilir ve kendi kendine geçeinebilecek güce sahip olucaktır bu zamanda kadınların çalışması şart
:225: OTURUN oturduğunuz yerde yavv gittiğiniz heryeri karıştırıyonuz :47:
Eyüp ama bunu sen sevdiğine yani evleneceğin kadına söylersen seni hemen boşar..
Anlayacağı bir dilde sölemeyi dene.. ve evde kalmasını ikna et...
belki o zaman seni dinler..
bende çalışan bir bayan olarak kadınların çalışma taraftarıyım ekonomik özgürlüğünü kazanmış bayanın özgüveni artar kenar mahallalere gidinde görün kadınların vahim hallerini kadın çocuğa bakar kadın eve bakar kadın kaynanaya bakar kadın kayınbiradere bakar kadın kayınbabaya bakar kadın kocaya bakar kadın ezilir kadın sömürürlür kadın ititlir kadın hırpalanır ve eksik bişeyoldumu gelsin koca dayağı bunu bilinçsiz cahil topluluklara için söylüyorum ve ben bunları hemen hemen hergün görüyor yada duyuyorum kadınların cinsel egoları tatmin aracı olmadığını kanıtlama ve sadece çocuk doğurmak için soy devam ettirme aracı olarak görenleri şiddetle kınıyorum ve kadınların bu şekilde ezilmemeleri adına maddi gücü olması gerektiğine inanıyorum
Nasıl İsterse öyle yapsın...
ben eşimi güvenebileceğim yerde çalıştırırım ancak