FazLa SüsLemiyecem :) iyi ki warsin iyi ki Dogmussun DOgum Gunun Kutlu OLSun
Dogmak Hergün günes misaLi corak topraklara umudu ekmek bir gülüs gibi...
İyi ki DogDun serap :D
Printable View
FazLa SüsLemiyecem :) iyi ki warsin iyi ki Dogmussun DOgum Gunun Kutlu OLSun
Dogmak Hergün günes misaLi corak topraklara umudu ekmek bir gülüs gibi...
İyi ki DogDun serap :D
Hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar...
Çok teşekkürler güzel pasta ve güzel dilekler için... umarım hepimiz için mutlu ve sağlıklı yıllar olur bundan sonrası...
bi yaş daha yaşlandık yaaa... bak şimdi kederlendim işte :165:
umarım hepiniz için gerçek ve daim olur benim için diledikleriniz :143:
Dogum >Günün Kutlu olsun... AbLa.. iyiki varsın.. yeni yasının sana huzur mutLuluk ve başarı getirmesi dileğiyLe.
nice iyi uzun günlere
Canım dogum günün kutlu olsun iyki dogdun biraz geç kutladım ama kusuruma bakma..Yeni yaşın her güzelliği ile kapını çalsın ...
biz öldük ozaman :27:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeRaP
bi yaş daha yaşlandık yaaa... bak şimdi kederlendim işte
:19: boş ver be kardeşlik at bi beşlik :51:
dogum günün kutlu olsun mutlu yıllar
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[BLINK]DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SERAP ABLA..[/BLINK]
NİCE MUTLU YILLARA...
Doğum gününü içten kutlar, sitemiz varoldukça aramızda bulunmanı dilerim.
Sanalda tanıdığım ve değer verdiğim ender kişilerdendir. İyiki varsın. İyiki doğdun.
veee işte bomba soru : Serap kaç yaşındasın? :D
:68: <<< Kalan hayatının ilk gününden itibaren bu renkler hep hayatında olsun..
Minimum siyah renk diliyorum sana güzel insan :212: