-
1913 te Osmanlı İmparatorlugu zamanında aldıgın bir galbiyet için sevinen GS taraftarına su ana kadar hiç karısmadım bende sevincine ortak olduum eger sende boyle bir galibiyeti kutluyorsan yanındayım... 6-0 lık macta her golden sonra avazım cıktıgı kadar bagırdım ben sevinmeyecemde 2167 yılında yasayacak fenerbahcelilermi sevinecek sevinmek tabiki hakkım... 4 farklı galibiyet abartılacak birsey değil bence... Biz Brezilyalıları 40 yıl boyunca 100000 kişilik beşiklerde uyuttuk diyordu Amerika futbol ve stadlardan bahsediyor sonrada yagmalamıslar yemişler bitirmişler Brezilyayı... Şimdiki GS yonetimide 10 yıldır taraftarı UEFA kupasının içinde uyutup butun basarısızlıkları ortuyor takımı bataklıga surukluyorlar... 10 yıldır yıldız transfer yok sakat Lincoln haric Sampiyonluk yok Selcuk Derelinin hediyesi haric... Ben bunu diyorum Fenerbahce her anlamda ilerleme kaydediyor cunku gecmiş ayna tutuyor ama GS gecmişe gidiyor cunku gecmişle avunuyor.. Gecmişten ders almak baskadır gecmişten avunmak baskadır bu muhabbeti fazla uzatmayacam bir ara yuzyuze konusuruz :)
-
Allah'ın izniyle Leverkusen yarınki maçta turlayacak..
Bu Galatasaraylılar bari şu 4 senedir sussunlar!
Yaptıkları hiçbir iş yok çünkü ama bu sene çook iyi gençler aldılar...Tebrik ediorum yönetimi...
Ayrıca BAŞİKTAŞ TARAFTARINDANDA daha sempatikler..
Gs iki üç sene sonra eğer ki iyi yabancı oyuncular alırsa süper takım olur ..
İnş ellerindeki oyuncular kullanabiliriler..
Ama herşeye rağmen turlamasınlar..
Çünkü Uefada turlamayı haketmiyolar...Şansla ve hakemle geldiler...Oynayarak değil
Allah Leverkusen'in yardımcısı olsun...
-
Amin .. insallah Tr den bi takım ne Avrupada nede baska bi yerde basarili olmasin ..
Amin u hezar cari amin :) bunu mu istioosunuz :)