Mac oynanıyo daha dk 73 hala 1-0 ondeyiz...
Printable View
Mac oynanıyo daha dk 73 hala 1-0 ondeyiz...
son dakikalr erken bulduğumuz golün üstüne yattık bakalım umarım şom ağzımı açmamışımdır.Ama Siirt bize bunu alıştırdı.hadi böyle bitsin maç
Bu arada arkadaşlar biz bu maçı alsak bile herhangi bir şey değişmeyecek.Bakmayın oynanıyor görünüyor mackolikte ama Batman belediye maçı yarın biliyorum ben Antakya ile yapılacak maç.Bir Antakya nın üzerine çıkacaz Ama Antakyanın maç eksikliği ile Çünkü Batman petrol deplasmanda 2-0 önde Ceyhan spor 1-0 önde yani sadece şimdilik bir sıra yalnız atlayacağız.haftaya grubun güçlü ekiplerinden Van Bld ile içerde oynayacaz.iş zor valla.
Bu arada maç da sona erdi 1-0 aldık.
puanımız 23 oldu
8 dk da buldugumuz golle macı 1-0 kazandık
bu skorlardan sonra ligde alt sıralar epey karıştı.Biz bir sıra yalnız atladık.o da yarın oynancak maçtan sonra.Çünkü Batman Bld yarın oynayacak.14.olacaz.Ceyhan 1-1 olmuş.bu şekilde Ceyhanspor ile puanımız eşit oluyor.Gelecek hafta içerde çok zor bir maç var.grubun iddaalı ekibi Van Bld karısına çıkacaz.Ulan bu seferdekaybederlerse varya ben onların gelmişini geçmişini.Artık ne varsa ortaya koyacam.Çünkü deplasmandan puan getirmek zor onlar bunu yapabiliyor.İş içeri maçına gelince ise kanser ediyorlar bizi.
Bu arada ekibi tebrik ediyorum.Bu galibiyet bize çok gerekliyid.Maçlara gitmeyecem demişştim.Ama bu galibiyetten sonra Van maçı çok zorlu geçecek.O maçta takımı yalnız bırakmamak gerek.
Küçük bir not.
Arkadaşlar
Siirtspor-Van Belediyespor maçı ayın 28inde yani bu perşembe saat 13:30 haftaiçine denk gelmesi kötü oldu.maalesef gidemeyecem maça.ama Siirtsporu ilimiz ii destekleyecektir bundan eminim.
Haftaya bir organizasyon yapılmalı ve tribunler tıklım tıklım dolmalı en az 10 bin kişi... Antakya macında gereksiz yere kaybettiğimiz puanın degeri şimdi daha iyi anlasılıyor.. Yeni transferler Yunus ve Buraka cok guveniyorum inş. bu takımı en azından play off lara tasıyacaklar... Gruptaki diğer sonuclar ve puan durumu şöyle
Sonuçlar
Ert.' Batman Bld. P - P Antakyaspor
24/02/2008 Ceyhanspor 1 - 3 Karsspor
24/02/2008 Diyarbakır Kayapınar 0 - 1 Siirtspor
24/02/2008 Malatya Bld. 2 - 0 Cizrespor
24/02/2008 Mezitlispor 0 - 2 Batman Petrol
24/02/2008 Nusaybin Demirspor 0 - 2 Bingöl Bld.
24/02/2008 Şırnakspor 1 - 1 Kilis Bld.Spor
24/02/2008 Van Belediyespor 0 - 0 Aksarayspor
Fikstür
02/03/2008 Aksarayspor - Batman Bld.
02/03/2008 Antakyaspor - Şırnakspor
02/03/2008 Batman Petrol - Nusaybin Demirspor
02/03/2008 Bingöl Bld. - Diyarbakır Kayapınar
02/03/2008 Cizrespor - Mezitlispor
02/03/2008 Karsspor - Malatya Bld.
02/03/2008 Kilis Bld.Spor - Ceyhanspor
28/02/2008 Siirtspor - Van Belediyespor
Siirtspor 23 puanla 13.sırada
sevindim ...böyle maçların dewamını dilerim ;) :108: :108: :108:
inşallah van maçınıda kazanırız...siirtspora gönülden başarılar diliyorum...
Ben öncelikle sevgili ağabeylerim KaKaOSuZ_CHiCoLaTe ve PuNTaS sizlere teşekkür etmek istiyorum dakika dakika olup bitenleri bizlere aktardığınız için.
bizler sevinci paylaşırken şimdilerde dilerim rabbimden bu hafta oynanacak olan maçı da kazanır ve sevinçlerimize sevinç katarlar.
futbolcularımıza başarılar diler ve bir bir kutluyorum hepsini.