Ben oradayım ordan isterseniz beni ziyarete gelir seniz sevinirim judo salonu idmanımızı izlersiniz :) ama idmanım 16.00 da
Printable View
Ben oradayım ordan isterseniz beni ziyarete gelir seniz sevinirim judo salonu idmanımızı izlersiniz :) ama idmanım 16.00 da
Arkadaşlar Siirtte olsam kesin maçtaydım.Ama malesef Ankaradayım.Allahın izniyle bu maçı alıp tırmanışa geçicez.Herşey Siirtsporumuz için...
diğer arkadaşlar hazırmı?
gelecek olanları göremeyebilirim ama sahada olacağım için bana derbeder diye seslensinler göreyim bakem maça kimler gelmiş yoklama alacam
ben we siirt sporun 3 kale'cisi olan murat ögle'den sonra okula gitmiyoz maçtayız :)))))
Siirt Spor'un taraftar desteğine ihtiyacı var. Vanlılar, Siirt sitelerine gelip, VANLIYIZ ŞANLIYIZ KAZANACAĞIZ diyor, bizler de ONURLUYUZ, GURURLUYUZ, çünkü SİİRTSPORLUYUZ diyor, 13:30'daki maça tüm Siirtlileri davet ediyoruz.
Siirt Spor için, Siirt için sahada olalım.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Son iki buçuk saat kala maça heyacanlar artmaya başladı. ve şu an gördüğüm şehir merkezinde maç öncesi hazırlıklar gerçekten çok güzel ve takdir edilecek bir durum...
haydi siirtliler takımımıza destek vermek için ATATÜRK stadyumunda yerlerimizi önceden alıp sloganlarımızla yıkalım ortalığı.
şuan saat 11,32
maçın başlamasın 2 saat gibi bir süre kaldı.
herkesi maça bekliyoruz
evet sevgili arkadaşlarım maçın sokuru [GLOW=blue]2 - 0 [/GLOW] siirtspor galip çok mutluyuz neşeliyiz. çekişmeli geçen maçın perde arkası ve ve geniş bir haberle ve en güzel fotoğraf kareleriyle en yakın zamanda sizlerle paylaşacam..
Not : ve maçta nedense sadece kakaosuz çikolatıyı gördüm..
ben ve o vardık... :(
Ben hala inanamıyorum ama yine de tebrikler Siirtspor'a içerde verdiğimiz puanlara yanmayalım da ne yapalım yarabbim.