İyki dogdun iyki varsın arada kavga etsekte ben çok sefiyorum kardeşimi iyki dogdun kardeşim dogum günün kutlu olsun...
Printable View
İyki dogdun iyki varsın arada kavga etsekte ben çok sefiyorum kardeşimi iyki dogdun kardeşim dogum günün kutlu olsun...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Doğum gününü kutlar mutlulukların devamını dilerim.yeni yasın huzur, mutluluk ve basarı qetirmesini temenni ederim. doqum qünün KUTLU OLSUN iyiki varsın... sevdiklerinle mutlu ve huzurlu yıllar geçirirsin.
NİCE YILLARA
[BLINK]DerBeDeR[/BLINK]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyiki doğdun
Bugün işyerime geldin, Derbeder yemek ısmarlamak istedim yok dedin.
Sıcak , soğuk bişeyler ikram etmek istedim gene yok dedin işim var diye geçiştirdin,ama olmuyor be Hevalim Yarın bana geleceğin için söz verdin bilmiyorum unutmasan gelir misin ? orası meçhul! sana ne hediye alacağımı bilmiyorum yada hediye alacak kadar param mı yoq.Sevgimi gönderebilirim. Ama sıcak bir sevgi menfaat olmaksızın keşke. Seni daha değişik ortamlarda tanışabilseydik o zaman sevginin parayla satın olabilecek güçte olurdum(bunların hepsi şakadan ibaret) laf cambazlığıyla maydonoz, bişeyler sunmaya çalışıyorum:D
Derbeder iyiki aynı şehirdeyiz iyiki seni tanıyorum ve iyi hevaliz iyiki doğdun Doğum günün kutlu olsun hevalim :159:
:68: :4:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[S][BLINK]Kardeşim Nice MUtlu Yıllara....!!!![/BLINK][/S]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:6: sabahtan beri çalış çalış nereye kadar be...
arkadaşlar moralim inanın sıfırdı.. ve şimdi bu rohan abimin açtığı konuda o güzel yazılarınızı okudukça bir nebze de olsa kendime gelebildim...
rohan abime, eleman abime, serap ve hayat ablama, küs olmadığım ama dargın olduğum nazana, çok şirin olan tehloya, esmere, şawurana, masivaya, ettelerin hepsine, özbeye, mamo56 görmedim seni ama çok seviyom seni inan, zircona, ( her ne kadar dün bizi satsa da) var aslında devamı var ama sonra.. ve en önemlisi canım anneme içli köftelerinden dolayı teşekkür ediyorum...
sanaldan da olsa ilk defa doğum günüm kutlanıyor ve böle janjanlı oldu ha. :D
sizi çok ama çok seviyorum bizler dosttan öte birer aile olmuşuz...
her nedense ne yaparsam da ayrılamıyoreum sizden...
hayırlı geceler mutlu yarınlar...
Ufak bir not daha : evet sevgili ceyber media sözüm sözdür yarın kahvaltıyı senin büryanla yapacam.. misafirlerim de ona göre. yarın görüşmek üzere...
:261:Nice mutlu yıllara Derbeder.Önündeki yılın sana istediklerini getirmesi dileğiyle :136:
Evde sevdiği yemek içli köfte ve bir ev yapımı Doğum Günü Pastasından sonra, şimdi de Şükrü Abinin mekanına doğum günü kutlamasına gitti.
Yanılmıyorsam Zircon tarafından düzenlenmiş sürpriz bir doğum günü gecesi hazırlanmış olsa gerek.
Böylesine güzel ve güçlü bir aile olduğumuz için, ne kadar mutlu olduğumu inanın anlatamam.
Bugun demistide inanmadım :D Mutlu Yıllar cieerim öptümss :) :272: :118:
doğum gunun kutlu olsun hocam allah tan dıllerim yeni yasın da mutlu çok mutlu olursun ..