İlk dakikalarda gelen gol sonrası teknik heyetin yaşadığı mutluluk.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
İlk dakikalarda gelen gol sonrası teknik heyetin yaşadığı mutluluk.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Maçın bitiş düdüğü ve teknik heyettin mutluluğu.Cevat Köprübaşı epey sevinmişti.
Grubumuzdaki maçlarda alınan skorlar.
16.03.2008
13:30 Bld. Vanspor 2 - 1 Batman Bld.
13:30 Karsspor 1 - 0 Nusaybin Demir
13:30 Cizrespor 2 - 0 Bingöl Bld.
13:30 Siirtspor 1 - 0 Şırnakspor
13:30 Aksarayspor 0 - 0 Ceyhanspor
13:30 B. Petrolspor 0 - 4 DYB Kayapınar Bld.
13:30 Kilis Bld. 1 - 0 Mezitlispor
13:30 Antakyaspor 0 - 1 Malatya Bld.
Bu skorlar doğrultusunda bizler 12.olduk.Ama puanlar çok yakın birbirine.
burdan bakabilirsiniz.
sondan 5.yiz.
daha çok galibiyet almamız lazım.
Guzel maçtı cok iyi pres yaptık çok iyi mücadele ettik ve kazandık iyi oynamamıza ragmen cok net pozisyonlar verdik kanatlardan gelen toplarda defansımız biraz daha erken mudahele yapmalı vurdurmuyorlar ama yureğimiz agzımıza geliyor... Tribunler herzamanki gib guzeldi(eskiyi arıyoruz ama şartlar içinde en iysi) takım artık heyecan ve guven veriyor bu hafta oynadıgımız oyunla yenemeyecegimiz takım yok inşallah bu haft Ceyhanıda yenip çıkışımmızı devam ettirecez... Butun futbolcuları teknik heyeti yonetimi ve centilmen taraftarı kutluyorum... RohaN sana sesleniyorum seni beklemekten bıktım yav :D
ben bu haftaki maca geldim
ama ben siirt spor taraftarlar dernegiyle geldim
sizi görmedim rohan abi
Takımımızın yüreklerine ve ayaklarına saglık çok güzel bi maç oldu
maalesef bir dizüsütü bilgisayarı bakım ve onarımı yüzünden ne Siirt Spor maçıne nede bizim Basket antrenmanına katılamadım. İlk maçta bunu telafi edeceğim. Söz..
öncelikle şırnak 95 te il oldu şırnakın cizre ve silopi ilçesini görmek lazım cizre ve silopi aprupa şehirlerınden dahada güzel özellikle silopi habur kapsıyla çok önemli bir yer maça gelelım siirt sondan 5.cı önundeki maçları almak lazım başarılar dilerim şırnakta bıraz sahsını zorladı ama yıne ıyı bır yerde 5.cı ve ben burda şırnakspor maçını izlerken çok ıyı bır taraftarrı var hakemlere haddını bıldırıyor (hakkeden hakemlere) :154: