Baskette Yendiginiz gibi Bundada Yenersiniz İnş Hep Destek Tam Destek Orada Olacam..
Baskette Yendiginiz gibi Bundada Yenersiniz İnş Hep Destek Tam Destek Orada Olacam..
Basket maçından çıkışta Osman Hocamız, Pazar günü Bileklerde halı saha maçı için ısrar edince arkadaşlar hemen sahada yer ayırmışlar bile.
Ama şu da bir gerçek ki, Basket maçının acısını çıkarmak isteyen karşı takım, çok iddialı bir takımla karşımıza çıkacak. Bu nedenle oyuncularımızda değişikliğe gitmemiz gerekecek.
Derbeder yerine Kakaosuz Çikolata veya Eleman abi oynamalı diye düşünüyorum. Masiwa'yı da yabana atmamak lazım.
Şimdiden her iki takıma da başarılar diliyorum.
Ben oynamak isterim :(
güsel bi maç olacak...
Siirt'te misin amcaoğlu? :237:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : humanist
yer var mı bana ??
yenilen pehlivan güreşe doymazmış...derler ya
pazar günü ordayım amcaoğlu
artı beni yabana atmayın evelallah Futbolcu Ramazanın biraz paslanmışta olsa ustasıyım
2 günlüğüne siirte gelecem pazar günü yer varsa oynayabilirim ?
cevabınızı bekliyorum artı Osman hoca dediğiniz Osman Acar mı?
eğer o ise benimde eski müdürüm
Kadrodan sorumlu değilim ama Zırcon ve Derbeder'e söylerim. Umarım senide listeye dahil ederler.
Osman hoca dediğimiz Siirt Lisesi eski müdür yardımcısı, eski Belediye Başkan Yardımcısı, Sancaklar İ.Ö.O. eski Müdürü ve şimdilerde Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Osman Ören...
ben oynıyama da üstat izlemeye gelirim
masiva veya çikolata ola bilir
Şimdiden maç konumuz konuşulur oldu güres cadesinde gezen gençlerin dilinde.
Osman hoca basket maçı çıkışında bana dediki birde halı saha maçı yapalım...
benimde aklıma "Yenilen Pehlivan Güreşe Doymamız" deyimi gelmişti.
Dün bileklere gidip pazar günü için saat:18.00-19.00'ı ayırttık ve hazırız diyorum.
benim yerime kakaosuz veya humanis abim de oynayabilir.
ama belki süpriz olarakta son dakika cambazda yer alabilir.
Dediğim gibi bayanlar için de yer ayırtıılmıştır ve gelebilen bütün üyelerimizin o gün maça gelip
genç sporcularımızı desteklemeleri gerekir.
Çünkü bir okul takımıyla karşı karşıya oynayacağız ve takımları güçlü olduğu kadar
taraftarı da çoğunluk göstermekte.
İnşallah bu maçıda alnımızın akıyla alacaz ve kendimizle tekrardan onur duyacaz.
Pazar günü maçta görüşmek üzere...
İyi sporlar...