öneml bir konu bilgilendırdıgın ıcın tskler
Printable View
öneml bir konu bilgilendırdıgın ıcın tskler
dünden beri bu kaçıncı bilgisayar
kafayı yemesem iyidir :S
heryerde karşıma çıkıyor bu virüs. Tam eve geldim, baktım yine gelmiş benim pc.ye dadanmış :(
şuanda 4 arkadaşımda bu virüs var !!!
ama bişey yapamıyorlar.
AMVO İÇİN KESİN ÇÖZÜM
Yardımcı Doküman: Bad-Dua
Şimdi arkadaşlar bilgisayarı açtığınızda karşınıza bir AMVO.EXE diye uyarı gelirse, elbette ki panikleyeceksiniz ama bu yazımı okumuşsanız paniklemenize gerek kalmadı.
googleden amvo diye aratıp binbir çeşit yolu da deneyebilirsiniz benim gibi. Ama hiçbir biri aşağıda anlatacağım kadar sağlam olmaz.
google'den combofix diye aratırsanız da olur, aşağıdaki vereceğim bilgileri tatbik etseniz de olur. Korkmayın bu amvo'ya haddini bildirecez.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Özel Temizleme Aracını masaüstünüze [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] indiriniz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ], [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ], [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
* ÖNEMLİ: Bilgisayarınız normal kipte açıkken güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
* Unutmayın aracı masaüstünden çalıştırmalısınız.
* ComboFix.exe dosyasına çift tıklayarak programı çalıştırın. Vista kullanıyorsanız yazılım üzerinde sağ tıklayarak "Yönetici Olarak Çalıştır"a basarak çalıştırın.
* Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek. Çıkan tüm uyarılara "Evet" veya "Yes" deyin. İşlemin bitmesini bekleyin.
* Bu aşamada klavye veya mouse'a dokunmayınız. Tarama işlemi tamamlandıktan sonra karşınıza bir metin penceresi gelecek.
* Sonuç olarak size bir rapor dosyası verecek. "C:\combofix.txt"
bu dosyayı HijackThis raporunuz ile beraber gönderseniz de olur, göndermeseniz de.
Püf noktası olarak, klasör seçeneklerini isterseniz tüm dosyaları göster diyebilirsiniz. O an açık olan ne varsa kapatınız. Açık dosyalarınız varsa Kaydediniz. Virüs programlarınızı vs. devre dışı bırakınız.
İkinci kezdir AMVO illetinden kurtuluyorum. NOD32 yüzümü kara çıkardı. Dün indirdiğim Kaspersky 2009'u test edip sonucu da buraya yazarım.
abi gerçekten çok güssel bi program sunmuşsun...!!!
şuanlık öyle bi ihtiyacım yok tşkler...
ama çok kişinin ihtiyacına yarayacak eminim...
bed-dua'yada bana verdigi program ve bu prog için tşkler !!!
Rohan Abi Süper Paylasım Çok teşekür Ederim.....
paylasımın tşkler ederım bu sorunla bende bır ara karsılasmıstımm
Paylaşım ve Bilgilendirme için Size ve SayınÜyemiz BaD-DuA'ya teşekkürlerimi iletiyorum
Abi çok sağol bilgilendirdiğin için tskler
1. sayfanın son mesajına dikkat ediniz. Asıl program orada verilmiştir.