[GLOW=yellow]nice yıllara[/GLOW]
Printable View
[GLOW=yellow]nice yıllara[/GLOW]
Dogum gunun kutlu olsun
koskoca bir yıl daha geçti...tatlısıyla acısıyla hüznüyle sevinciyle...
sevinç ve mutluluk hep senle olsun...
doğum günün kutlu olsun..nice mutlu yıllara..
1 yıl cok cabuk gecti gecen sene bu saatlerde nerelerde nelere yaotıgımı dusunuyorum ve su andaki halime bakıyorum gecen sene koydugum hedeflere varmısmıyım diye, cevabı bende kalsın... Bugunden itibarende kendime Allah ömür verirse gelecek sene içinde yapmak istediklerimi hedef koyuyorum bakalım gelecek sene neler yapmıs olacam DeRBeDeR kardesim hissettiklerim düşüncelerim bunlar... Size gelince tesadufen buldum bu siteyi ve birdaha bırakamadım ve bırakmayıda dusunmuyorum iyiki o gece bu siteye girmişim ve sizin gibi insanları tanımısım hayatımda onemli bir yer edindiniz... Dogum gunumu kutlayan ve kutlamayan herkese tesekkur ediyorum ve birlikte basarı dolu nice seneler diliyorum....
doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun
[GLOW=yellow]Kardeş mutlu yıllar
ALLAH cc sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin[/GLOW]
iyiki doğdun iyki varsın
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce...
aradan bir yıl daha geçti hocam. Yaşınız şu saat itibariyle 24 olmuş durumda.Alıntı:
KaKaOSuZ_CHiCoLaTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yeni yaşınızın size hayırlı olmasını dilerken, hayata daha bir umutlu ve istekli bağlanmanızı temenni ederim. Tüm güzellikler sizin ve sevdiklerinizin olsun.
dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere allah uzun ve saglıklı yıllar nasip etsin.