ok olur qanqa seni arayıp beraber gideriz...Dj-koso'da gelir..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
bende oradayım...qanqa benide almayı unutmayın...
Printable View
tamam qanqa....sana seviyom...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
her zaman ki gibi gelecemm...
valla epey davetiye aldım.Tüm tayfayı oraya götürecem.İşin kötü tarafı adamlar her yöreden oynayacaklar ve ben bön bön izleyecem sadece alkışlayacam.Bi iki figür kapsam ii valla.Düğünlerde falan hep oturuyorum.biraz öğrensem kalkacam bir daha oturmayacam ama nerde.Ah ah
bugün 50'ye yakın bir ekip geldi onları karşıladk ve öğretmen evinde akşam yemeğini yedirdikten sonra polis evinde istirahat etmleri için götürdük.
yarın büyük bir gün gelmek isteyen herkes glebilir kapıda olacam...
Alıntı:
11. Nisan - Cuma günü. 22.00-23.00 - Kızılay Halı Saha Maçı
12. Nisan - Cumartesi - 20.00 Kapalı Spor Salonu Halk Oyunlaı Gösterisi
13. Nisan Pazar - 13.00 - Anıtın önünden Atatürk Stadyumuna Yürüyüş ve maçı izleme
13. Nisan Pazar - 13.30 - Mustazaf Derneği "Ona Muhtacız" Kutlu Doğum Haftası Etkinliği (Bay-Bayan)
20.Nisan Pazar - İlim Yayma Cemiyeti Kutlu Doğum Etkinliği ve Salavat-ı Şerif
bu hafta sonu bol etkinlik var :)
ilk dediğimi bu akşam yaptık ve Halı Sahamızı gerçekleştirdik. Şimdi sırada 12. Nisan - Cumartesi - 20.00 Kapalı Spor Salonu Halk Oyunları Gösterisi var.
Site üyeleri için davetiyelerimiz mevcuttur.
bende gelebılırmıyım arkadaslar izin varmı gerçi benım bıseyden haberım olmuyo kımse bısey söylemıyo ama gelmeye çalısırım insallah
etkinlikten yeni döndük kısa kısa aktarayım.
Belediye personelleri gülümsüyordu ve şaştım valla hepsi diş gösteriyordu yoksa Mervan bey talimat mı vermişti.
hergün provalarını izlediğim takasbank öğrencilerinin folklor gösterisi ile başladı.
sonra yerel 2 genc sanatçının kısa dinletisi.
ardından saz ekibinin 2-3 parça çalması.ve halk oyunları.geleneklerimizden kına gecesi üzerine yoğunlaştıkları folklor gösterisini sundular.
oyunlar atışma gibi oldu bi bayanlar bir erkekler.
ses sistemi güzeldi de biraz fazlaydı.Yani kafamız şişti desek yeridir.
içime sinmeyen bir kaç detayı da aktarayım.Dikkat ettim gelen konukların çoğu belli bir kesim asker polis öğrenci yani siirt halkı rağbet etmemişti.bu ayrıntı gözden kaçırılmamalı ve etkinliklerde bu noktaya dikkat edilmeli.
tam sayamadım ama çıktığımızda ağırlık yabancı plakalardaydı.
bu arad oyunda değinemeden duramayacam amaepey güzel bayan oyuncular vardı.Biri zaten ruslara benziyordu. gelindi sanırım.
çok güssel bi gösteriydi...
BeN,Dj-koso,qanqam we DerBDer oradaydık bol bol eglendik ve güldük...
gösteride emege geçen herkese tşk ediyorum...
çoookkk güsel bir etkinlik :143: