nasıl istediğini tam olarak anlamadım.
yoksa böyle birşey mi abi:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
nasıl istediğini tam olarak anlamadım.
yoksa böyle birşey mi abi:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bence Cambaz'ın istediği şeyler aşağıda sunduklarım :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
bu resimle birlikte bir teklif sunuyorum : BENI RESIMDE OLDUGUM GIBI CIKARACAK BIR FOTOGRAFCI BABAYIGIT VARSA DILESIN BENDEN NE DILERSE ... ÇOK CİDDİYİM
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] - - - - - - - [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] - - - - - - - [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ama içlerinde en çok şu ağaşıdakini beğendim :D Babayiğit ressam babayiğit Cambaz çizer :D
haklısın rohan abimAlıntı:
oyun çok acemice olmuş ama eğlenme muhteşem
YA YEMİN EDERİM GÜLMEKTEN AGZIMI KAPATAMIYORUM SÜPERSİNİZ. RESİMLER SÜPER OLMUŞ :D
sen boş ver gülmeyi, sözünde dur :DAlıntı:
bu resimle birlikte bir teklif sunuyorum : BENI RESIMDE OLDUGUM GIBI CIKARACAK BIR FOTOGRAFCI BABAYIGIT VARSA DILESIN BENDEN NE DILERSE ... ÇOK CİDDİYİM
dilesin benden ne dilerse demişsin :33:
abi ne dilicen
sırdır söylenmez
ya rohan beni yanlış anlamışsınız.benim yıllardır bir derdim var : Ben hiç fotojenik degilim. Asla oldugum gibi çıkmıyorum resimlerde. Beni kendim gibi gösterecek resmi çekene diledigini vercem dedim :154:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
sen boş ver gülmeyi, sözünde dur :DAlıntı:
dilesin benden ne dilerse demişsin :33:
ben hazırım abi. ne zaman ve nerde istersen.