gerçekten ellerine saglık efsane tebrikler...
Printable View
gerçekten ellerine saglık efsane tebrikler...
tşkelr arkadşlar gslılardan böyle bi cvp almak sevindirdi beni bende size tşk ederim baş tacısınız
Bu Isın Gslisi fblisi Olmaz Efsane kardesim gusel guseldir hem hosumuza gıtmese bıle ki hoşuma gitti yınede kalbını kırmamamk için gusel deridm ama gercekten GusellerAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
tşkelr arkadşlar gslılardan böyle bi cvp almak sevindirdi beni bende size tşk ederim baş tacısınız
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Nefesimsin-Mse
Bu Isın Gslisi fblisi Olmaz Efsane kardesim gusel guseldir hem hosumuza gıtmese bıle ki hoşuma gitti yınede kalbını kırmamamk için gusel deridm ama gercekten Guseller
sagol canem sen başımın tacısın işte bu yaw en önemlisi kardeşligimiz arkdaşlıgımız dostlugumuz gerisi yalan
Aynen Kardesim kardesliğimizi 10 tane gs ye değişmemAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
Alıntı:
Bu Isın Gslisi fblisi Olmaz Efsane kardesim gusel guseldir hem hosumuza gıtmese bıle ki hoşuma gitti yınede kalbını kırmamamk için gusel deridm ama gercekten Guseller
sagol canem sen başımın tacısın işte bu yaw en önemlisi kardeşligimiz arkdaşlıgımız dostlugumuz gerisi yalan
Alıntı:
Aynen Kardesim kardesliğimizi 10 tane gs ye değişmem
öyle olması gerek canem tamam takımı tutarız sevgimizi veriri destek ederiz ama en önemlisi kardeşligimiz cünkü birbirimizin yüzüne bakıp slm veriyoz sen beni burda kırarsın ben seni olmaz YAŞASIN KARDEŞLİK ŞAMPİYON KARDEŞLİK :272:
hepsi de çok hoş
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]