gol dklarınıda tahmin etmiş helal...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Galatasaray 0-2 Fenerbahçe
Goller: 6. Dk Ayhan K.K, 90.Dk Semih...
Printable View
gol dklarınıda tahmin etmiş helal...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Galatasaray 0-2 Fenerbahçe
Goller: 6. Dk Ayhan K.K, 90.Dk Semih...
ya yine aynı şeyi yapıyorsunuz bırakn herkez kendi tahminini yapıp cıksın kimse diyerine cvp vermessin neden birbirinizi kırıyosunuz anlamadım inşllah 2side kazanmaz
Oke cnm Kızma Ya :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
ya yine aynı şeyi yapıyorsunuz bırakn herkez kendi tahminini yapıp cıksın kimse diyerine cvp vermessin neden birbirinizi kırıyosunuz anlamadım inşllah 2side kazanmaz
estf cane kızmak benim haddimemi ama böle olmuyo sen bişey diycen o bişey böle kıracaksınız birbirinizi ne gerek var düşünsenize fener olmassa cimbom ne yapardı cimbom olmassa fener ne yapardı yani artık böyle maclara alışmamız lazımAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Nefesimsin-Mse
Oke cnm Kızma Ya :D
Vayy kardesim değişmişsin yav Fener olmazsa cimbom olmazsa filan :) Ben rüya gördüm onu yazdım kimbilir belki anca rüyamda görürüm Fenerin galibiyetini kim bilir belkide sonuc istediğim şekilde olur.. Konuyu arkadaslar kendilerince tahminlerini yazsınlar diye açtım...Alıntı:
estf cane kızmak benim haddimemi ama böle olmuyo sen bişey diycen o bişey böle kıracaksınız birbirinizi ne gerek var düşünsenize fener olmassa cimbom ne yapardı cimbom olmassa fener ne yapardı yani artık böyle maclara alışmamız lazımAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Nefesimsin-Mse
Oke cnm Kızma Ya :D
gönlümüz gs den yana ama hak deden kazansın
bence karal oynarsa maç gsnindir atar bi kaçtane fenere :D
aynen cane...Alıntı:
DİYCEGİM TEK BİŞEY DERBİYE YAKIŞIR Bİ MAC OLSUN VE HAK EDEN İYİ OYNAYAN KAZANSIN ŞİMDİDEN 2 TAKIMADA BAŞARILAR
Iyı oynaynkaznsn FENR bhce GIBI =)
:D
,Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : asi kiz
Iyı oynaynkaznsn FENR bhce GIBI =)
:D
heh
bence alt bitecek GS:2 fb:0