olabilir....
Printable View
olabilir....
Valla Bende de Ses Kalmadı Ve Boğazımda Acayıp Agrıyo
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Nefesimsin-Mse
Valla Bende de Ses Kalmadı Ve Boğazımda Acayıp Agrıyo
sağlık olsun cane...
BENDE DE SES GİTTİ :-) OLSUN DEĞER CİMBOM'UMA :-)
Can Feda GALATASARAY'AAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : özlem_20
BENDE DE SES GİTTİ :-) OLSUN DEĞER CİMBOM'UMA :-)
SAol cane
Macı sonuna kadar izledim.Fenerin bu kadar kotu oynucagını düşünmüyodum
Galatasaray Hakkıyla maçı aldı.
Tebrik ediyorum.
BİR FENERBAHCELİ OLARRAK GALATASARYLI ARKDAŞLARI TEBRİK EDERİM VALLA DENİLECEK TEK BİR ŞEY VAR HAKKIYLA OYNADI VE ALDI DOGRU SÖZE NE DENİR VE ŞİMDİDEN ŞAMPİYONLUGUNUZ HAYIRLI OLSUN
bende takım tutmayan bir vatandaş olarak beni zorla kahvehaneye götüren arkadaşlara teşekkür ederim.
her ne kadar maçı ayakta izlesemde.. :D
en güzel yanı da maçtan sonrasıydı..
sanki bütün Siirtli gençlerin çobanı diyim admini diyim crazy_ette kardeşimiz yönlendiriyodu onca insanı.
bir sağa bir sola sonra murat marketin oraya, sonrasında şelaleye.
bir novala kasabaya gitmediğimiz kalmıştı :D
ama ne hoş bir çoşku duygusuydu ya.
tehlo elindeki düdükle kafa bırakmadı zaten bende. :D
[GLOW=yellow]Siirt'te Derbi Heyecanı Sokağa Taşındı[/GLOW]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt'te binlerce Galatasaray taraftarı dün gece sokağa dökülerek galibiyeti kutladı. Taraftarlar kutlamayı yürüyüşe çevirdi, Polis taraftarları dağıttı.
Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın kendi sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmesi, maç boyunca sessizliğe bürünen şehir merkezi hareketlendirdi. Maçtan sonra Galatasaray taraftarları cadde ve sokaklarda kutlama konvoyları oluşturdu. Fenerbahçe'yi yenmenin sevincini yaşayan Galatasaraylılar, şehrin en kalabalık caddesi olan Güres caddesinde topanarak cumhuriyet meydanına doğru yürüyüşe geçtiler, gençler Atatürk anıtı önünde kutlamalar yaparak Galatasaray marşını okuduktan sonra Siirt Emniyet müdürlüğü önünden Kızlar Tepesine doğru yürüyen gençlere polis dağılmalarını istedi. Kalabalığı çok sayıda polis kontrol altında tutmaya çalıştır. Ara sokaklara dağılan taratarlar sabah saatlerine kadar şehir merkezi ve mahallelerde araçları ile turlar atarak Galatasaray bayrakları eşliğinde galibiyeti kutladılar.
Kardeş Fener Kötü Oynamadı Galatasaray İyiydi Daha Doğrusu Galatasaray Oynatmadı :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : f1rat
Macı sonuna kadar izledim.Fenerin bu kadar kotu oynucagını düşünmüyodum
Galatasaray Hakkıyla maçı aldı.
Tebrik ediyorum.