bakalım üstat
uyarsa o anki durum sabahın köründe olmasada gün batımına yetişiriz :19:
Printable View
bakalım üstat
uyarsa o anki durum sabahın köründe olmasada gün batımına yetişiriz :19:
bu sefer inş bende gelicem işim olmazsa gelicem söz
kardeş ben gelemiycem
şimdiden herkese iyi eğlenceler
Radyodan izin alabilirsem gelmeye çalışacam
gelmeye çalışacam
ben geliyorum !!!
bensiz olursa tadı yok...
Zaten bu günlerde strez'ten çlecem en azından gelip dostlarımla hem eglence hemde
yorgunlugumu atarım inş...
şimdiden gelecek olan arkadaşlara tşkler...
umarım güssel bi gün daha geçirecez...
we
gelemeyecek yada gelmek istemeyenlerede pişman olacaklarına eminim diyeyim :D
I LoWe You DerBeDer
akşam üzeri ben ve ette_056 ile beraberken rohan abimle verdiğimiz bir karardır bu.
zirconu beklersek işimiz yaş dedik ve bu yola baş vurduk. inşallah düşündüğümüzden çok daha güzel geçecek.
öncelikle Üstadın kalesi "kaletül üstad" a uğrayıp kahvaltımızı yaptıktan sonra etrafı gezip hatıra amacıyla fotoğraf çekimlerimiz olcaktır. ardında İsmail fakirullah ve İbrahim Hakkı hazretleri türbelerinin buunduğu Evliyalar diyarı Tillo'ya yaya olarak gidilecektir. Tarihi cas evlerini yakından görmek, tünel şeklindeki yine Tarihi sabatları ve kuyularımızı gezdikten sonra Tillo halı sahasına giderek maçın başlaması için heyacanlanacağız. önceden de sölemiş olayım ki, halı saha tillo girişinde bulunup soyunma odaları ve lavosu yoktur... maçta oynayacak olan arkadaşların dikkatine hazırlıklı olsunlar. ve ardında güzel memleket siirt'e dönüş fassı..
Maçta oynayacak Arkadaşların isim listesi yarın tarafımdan sunulacaktır.
Ayrıca Piknik ve maç gezimize iki bayan üyemizin de iştirak etmeleri bekleniyor...
herkese iyi eglenceler
Dönüş saati belli mi?
rohan abi 3 gibi dönecekte...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
Dönüş saati belli mi?
bizim takım yane manyaqsporun maçı 4 gibi oynacak size nasıl uygunsa ...
sizide aramızda görmekten kıvanç duyarız...