-
Ya konu farklı yanlara kaymış galiba benim amacım kimseyi kırmak yada üzmek deildi,bunların arasında takdir edersiniz ki benim burcumda war,açıklamada yazdığı gibi burçları sadece iyi yönleriyle bilioruz işe espri katarak bunları paylaşayım dedim,kıdıysam so sory :-(
-
Alınmadım işin esprisi tabiki ayrıca burçlarada inanman.Güzel paşlaşım teşekkürler canım.
-
-
Sankı bunlrı bn eskı nıckle paylsmıstm ama yınede gusel olmus Emgıne saglık ablacmm x)
-
Ben baya güldüm valla dediğim gibi bi kufur etmedikleri kalmıstı:D:D Paylasım için tesekkurler...
-
BAŞAK - Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı pek sevmezsin değil mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Amma soğuk, ruhsuz tipsin yaa sen&
tamam otoriter biriyim ama ne soğukluğu ne ruhsuzluğu yaaaaw burçlar genelde güsel şeyleri anlatır ama bu insanı sinirli olmasa bile sinirli ediyor neyse yaww sonuçta bir burç nie sinirleniyimki emeğine sağlık saol yani :248:
-
AKREP - Sen hele sen! Berbatların içinde en berbat olan! İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır! Çoğu Akrep´in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?
walla ben böle biri değilim anaaa :63: