doğum günün kutlu olsun nıce senelere.. TOMİ... :272: :159:
Printable View
doğum günün kutlu olsun nıce senelere.. TOMİ... :272: :159:
Dikkat! Bu mesaj sevgi, nese ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yasamin ve seni düsünen birinin oldugunun sevincini hisset ve mutlu ol! Simdi bu mutluluguna simsiki saril ve ümidini koskoca bir yil boyunca hiç yitirme! Askta, parada, saglikta her zaman kazanmani dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. Iyi ki dogdun. Nice mutlu yaslara. Dayı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/BLINK]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[BLINK]
canım tomi'cim dogum günün kutlu olsun...
dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
yüzünün hep gülmesi we espiri yapma dilegiyle :D
Nice mutlu yıllara
nıce mutlu yıllara tomı kardesss
Allh saglklı ömurler versn Tomıc'm Nıce yıllra =)
Saglık mutluluk ve huzur dolu nice yıllara....
hepinize teker teker teşşekür ederim arkadaşlarım iyiki siz varsınız beni çok duygulandırdınız Gerçi Doğum günümü tek başıma kutladım ama en içten sevdiğim bi ailem olarak bildiğim siirtliler-board ailesi sanki bi ailem gibi benim doğum günümü kutladınız siirtliler-board yönetimine üyelerine herkese şükranlarımı sunarım Tşkler ....
Kardeş Dogum günün kutlu olsun Nice yıllara !!
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senlerce.