Erol abi en karizmatik yakışıklı sensin esmer sende karuzmatıksın yorumun için sanadda tşkler kakaosuz chicolate yorumunuz için sizede tşkler
Printable View
Erol abi en karizmatik yakışıklı sensin esmer sende karuzmatıksın yorumun için sanadda tşkler kakaosuz chicolate yorumunuz için sizede tşkler
kanka çok karizmatik çıkmışsın dehşettsin yaw memo tam dehşet çıkmış ben güzel çıkmamışım başka sefere güzel çıkarım önemli olan insanın dıs görünüşünün güzel olması değil içi güzelliğidir eminim ki (derbeder olmayanından) 3 ümüzün gönül karizması 100 de 100 dür
saygılarr .............
ben o anlamda demedim resimler uzak yaaa görünmüyor..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dj_pisune
Renk körü olanlar hiç bişey görmüyor.Gören görmüş barış :51:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BarıSH
karizma görmedik..
Hakan ve derbeder yorumlarınız için tşkler o gün çoşmuştuk daha nice etkinliklere diyorum ve tatvanı şimdiden istiyorum geçen sene kıl payı kaçırdık bu sene inşallah gelecem
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
amca ölüme 3 var bizde...
beraber ölecez...
abe cem yılmaz ata demirer şahan beyaz pisune bunların hepsinden az az yemiş o yüzden böyle fırlamadır :D:D:D :91:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
cem yılmaz'ın belki de şahan'ın yandan yemişi bu pişune :228:
Daha ne kadar yakın olsun ki hipermetropsun o zaman yakını göremiyon Türkçe öyle bir dilki bütün sözcüklerden farklı anlamlar yaratabilirsin o zaman daha açıklayıcı bi dil kullansan sevinirimAlıntı:
ben o anlamda demedim resimler uzak yaaa görünmüyor..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dj_pisune
Renk körü olanlar hiç bişey görmüyor.Gören görmüş barış :51:Alıntı:
karizma görmedik..
Hakan ve derbeder yorumlarınız için tşkler o gün çoşmuştuk daha nice etkinliklere diyorum ve tatvanı şimdiden istiyorum geçen sene kıl payı kaçırdık bu sene inşallah gelecem
pisune hani benim fottolarım
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
PİSUNE ELİNE SAGLIK AMA SAKIN SANMAKİ BİTANEYLE BENİ KANDIRICAN BANA DÜN DEMİŞTİN 10 15 TANE :d:d:d: :21: :134: :93:
:81:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
PİSUNE ELİNE SAGLIK AMA SAKIN SANMAKİ BİTANEYLE BENİ KANDIRICAN BANA DÜN DEMİŞTİN 10 15 TANE :d:d:d: :21: :134: :93:
Yook bir bir bucuk demişimdir sen yanlış anlamışsın :D