hehehehhehehhe :274: gerçektende öyleyim.:DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
yaw bu cane kendini ciiddi ciddi gizli yetkili sanmaya başladı cane iyimisin alooooooooooooooooooooooo
inanmıyorsan banlıyayım seni gör
Printable View
hehehehhehehhe :274: gerçektende öyleyim.:DAlıntı:
yaw bu cane kendini ciiddi ciddi gizli yetkili sanmaya başladı cane iyimisin alooooooooooooooooooooooo
inanmıyorsan banlıyayım seni gör
yaw allahan get işinee yaw :D:D:D: ben seni hayattan bi banlarım görürsün :D:D:
bu sözünü hatırlatacam we kanıtlayacam bu gece...Alıntı:
yaw allahan get işinee yaw :D:D:D: ben seni hayattan bi banlarım görürsün :D:D:
şimdi başka siteler host alıyorum :D işim var sonra seninle görüşürüz . cane:D
cane yavaş gel host alıyosun he :D:D:D: allahıma hic gülecegim nedir host nedir hele söyle bakım :D:D:D: de hadi ben cıkıyomrum işim var sen cvp yaz ben gelince sana karşılık veririm :D:D:D:D:D:D:
kısaca diyim...Alıntı:
cane yavaş gel host alıyosun he :D:D:D: allahıma hic gülecegim nedir host nedir hele söyle bakım :D:D:D: de hadi ben cıkıyomrum işim var sen cvp yaz ben gelince sana karşılık veririm :D:D:D:D:D:D:
sitemizin sanal alemde barındığı yerdir.
üyelerin bizim sitemizin adını browserinin adres çubuğuna yazdığı zaman hazırladığınız sayfaların görüntülenmesi için o sayfaların bir yerde yüklü olması gerekir. yane host'ta :D kapiş biz adminlerin işi bu :D tm mı !!! yoksa daha detaylımı anlatam
sırı paylastıgın ıcın tskler devamını beklerız bızde vıp olma umuduyla kalkıp yatıyoz
bende gizli modum :D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Deniz Yıldızı
bende gizli modum :D
alın size işte :D deniz yıldızı bi sen eksiktin gizli olmayan :D:D:
vay cane sen nelerde biliyomuşsun host falan brooo sana :D:D:D:D:
EFsane üyeliğini Siliyorum Kardesim Sana güvenip Sırrımızı Paylaştık Hemen KonuAcıp Herseyi Açıklamıssın Bide Doğru YAzsan İçim Yanmaz :D
Nefesimsin-Mse:Gizli WebMaster
Esmer-Gizli Site Kurucusu
ETte_056:Gizli Admin
Crazy_ette:Gizli Co Admın
DeRbEDeR:Normal Üye
:274: