:149:
aranızda kimse romantik birşey yapmamış yanii.....
Printable View
:149:
aranızda kimse romantik birşey yapmamış yanii.....
ben bi keresinde kızın doğum gününü öğrendim en yakın arkadaşından...bi cafeyi kapattırdım doğum gününde...herşeyi ayarladıktan sonra onun en yakın 8 kız arkadaşınıda çağırdım....onuda cafeye gidelim diye kandırmalarınıda soledim...ben cafede saklandım..bi köşeye..onlarda yavaş yavaş geldiler..en son bizimkisi geldi...o oturduktan sonra elimde pastayla karşısına geçtim...acayip şaşırdı...benimkide öleydi...kızla ayrılalı 2 sene oldu....o günden beri romantik bişey yapmadım...zamane kızları romantikliği istemiyo.... :)
Selam verdikten sonra laf lafı açar... düşüncesinde yürürüm !
ben hiç birşey yapmıyom. Valla ben masumum. bütün suç bakışlarımda. yada ne bileyim belki gülüşlerimde. bu kadar hakim bey gidebilirmiyim...
ayyy süpersiniz wala yorumlara bak beaaa:D
ette sana katılmıyorum bence sen gidip kızla konuşamazsın, mrb bile diyemezsin:D:D:Dutangaç şeyyyyy:D
ben etmem baska bır kız arkadasa solerım gıder soler :))
hangi ette ?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : !SheKer!
ette sana katılmıyorum bence sen gidip kızla konuşamazsın, mrb bile diyemezsin:D:D:Dutangaç şeyyyyy:D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
hangi ette ?Alıntı:
tabiki sen:D
ozmn böyle diyon yaneee...Alıntı:
Alıntı:
hangi ette ?Alıntı:
kızı bi yerden tarif edecen ...
kızı çalıştıgı yer veya okudugu okulun orasıa gitcem :D
falan filan kişi beni gönderdi sizden + hoşlandım benimle çıkarmısın !:D :259: :221: :211:
Alıntı:
ozmn böyle diyon yaneee...Alıntı:
Alıntı:
hangi ette ?Alıntı:
kızı bi yerden tarif edecen ...
kızı çalıştıgı yer veya okudugu okulun orasıa gitcem :D
falan filan kişi beni gönderdi sizden + hoşlandım benimle çıkarmısın !:D :259: :221: :211:
ewt neden olmasın:D
ama sana ii bi haberim var;))