-
Arkadaşlar burda birspor tesisine kamera sistemi kurdular. İlerleyen zamanda izin alıp sitede yayınlayacaktık. Yayınlamak içinde Kamera Player diye bi programdı sanırsam adını şuan unuttum onu siteye koyup kullanıcıya indirecektik. kullanımını yazıp verecektik bu sayede oranın yayınını yapmış olacaktık. Valla eğer script bilen bu işi yapar gibi. Bu arada sitede kamera izletmek için izin gerekiyor.
-
kusura bakmayın konuyu ben açtım ama az uzak kaldım gibi çünkü memlekte batmana döndüm anca nete girebildim,
Simdi Bu Sistemi Programla kullanırsan mesela 127.1.0 ip si ile bağlanmak zorunda değilmi o zaman ip nin statik olmasına gerek kalmaz işte ip stat,k olacakki site içinde php.veri alış verişi daha sei daha sağlıklı olsun,şimdi her bilgisayardan yapılan siteye girdiginde adamın kendi ip si ile bağlanacak benm sorun ettiğim şey ise baska bir internet kullancısı bizim siteye girdiginde bile bizim statik ip yi ile geszebilsin bu özelik joomla bileşenleri birinde var ama kodlarını pek anlayamadım eğer bu şekilde bir sistem görürseniz paylaşırsanz sevinirim:)
-
Hasanali kardeşim dvr programını site ziyaretçisine indirtip ip adresiyle izletebilirsin yalnız bu pek sağlıklı değil ip adresinden bilgisayara kolaylıkla saldırı yapılabilir benim amacım ip adesini gizleyerek yayın yapmak bu konuyu biraz araştırdım çok karışık br olguya benziyor ama yapılmayacak birşey değil maliyeti düşük tutup p adesini gizlememiz gerekiyor.
coder arkadaşım joomlanın değişkenlerini görebilme şanşımız varmı kodları görürsem belki bir fikir üretebiliriz.