bende yanınızda olmak kampanyanıza destek çıkmakistiyorum bunun için elimden gelen gayreti göstermeye hazırım..
bende yanınızda olmak kampanyanıza destek çıkmakistiyorum bunun için elimden gelen gayreti göstermeye hazırım..
Siirt'in en büyük ilçesi Kurtalan'dır. Kurtalan'ın çimento potansiyeli oldukça yüksek. Lakin şu da bir gerçektir ki Şirvan Bakır Madenleri arı kovanı gibi vızır vızır çalışıyor.
Siirt'in ekonomisine büyük katkı sağlaması beklenen Şirvan Maden köyü elbetteki sevindirici bir işe ev sahipliği yapıyor.
Şirvan'ı bana soracak olursanız çok küçük bir yerleşim birimi. Gelişmeye müsait ama hala daha çok çalışması gereken bir ilçemiz.
Tillo gibi ilim irfan yuvasında bile bir fakülte kuralamazken, Arıcılık'ta dünya markası olan Pervari birşeyler yapılamazken, Kurtalan gibi büyük bir ilçe bile hala umutlanmazken, Şirvan için birşeyler istemek için bence çok erken.
Siirt'te bile uygun arsa bulunamadığı için TAAAAAAAAA Kezer Çayının orasına kurulacak bir üniversitemiz olacak.
Anlayacağınız Siirt bile nasibini alamazken Şirvan'ın sesi kısık gelir kulaklara. Ama yine umutlarınızı kırmak istemem. Herşey Asaf Bey'ın bir imzasına kalmış gibi. Asaf Bey, "he" derse neden olmasın. Yeterki siz yer ve proje hazırlayın.
İmza kampanyası gibi şeylerle vakit kaybetmeyin. Yeri tespit edin, projeyi hazırlayın, Kaymakama çıkın, ardından da Asaf Varol Bey'i ziyaret edin.
Kolay gelsin.
ŞİRVAN İÇİN GÜZEL BİR TALEPTE BULUNMUŞSUNUZ ARKADAŞLAR BAŞARILAR DİLERİM .
ARKADAŞLAR HEPİMİZ Bİ KARAR ALIP ÖYLE KARARIMIZI SÖYLEMELİYİZ...
Ahmet dost şimdki sonucu bildirebilir misin?
ne yaptınız ne oldu.. veya ne olaca bundan sonra..
nerde bu dewlet nerde bu millet::)yoqmu arkadaşlar şırvana hastane yaptırıcak bir babayiğit...?devlettn umut yok:61: bari siirtin ileri gelen zenginlerinden birileri el atsın bu soruna ltfn
Devlet şirvana sahip cikmiyor
hani devlet hizmeti vardir..
YALANCI DEVLET
YALAN DEVLET
Arkdaşlar hepinizde haklısınız... Hata bu sabah Şirvan'dan Siirt'e Hastaneye akrabam gelmişti... orda hastane olmadığından, Siirt'e geldi...( bu da Şirvanda hastaneye ihtiyaç olduğunu belirtiyor)
Her Zaman Ne Zaman Desteğe İhtiyacınız Olursa Şirvan'a Desteğe varız... Bu güzel düşünceniz Çok hoşuma gitti sizleri tebrik ederim...Bunu düşünmeniz Şirvana Şimdiden çok büyük katkınız olacağına inanıyorum....
Devlet'i Kötülemeye gerek yok unutmayın devleti bizler yönetiyoruz... başkası değil