EŞİ TARAFINDAN TERK EDİLEN AİLEYE, SİİRT VALİSİ SAHİP ÇIKTI
EŞİ TARAFINDAN TERK EDİLEN AİLEYE, SİİRT VALİSİ SAHİP ÇIKTI
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eşi tarafından terk edilen aileye, Siirt Valisi Necati Şentürk sahip çıktı.
7 çocuğu ile birlikte Bahçelievler Mahallesinde bir apartmanın zemin katında yaşayan Murşide Şen'i ziyaret eden Vali Yardımcısı Hamdi Üncü, aileye gıda yardımında bulundu.
Vali Necati Şentürk'ün talimatıyla aileye yardım etmek ve durum tespiti yapmak üzere Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hıfzullah Canpolat ile birlikte Murşide Şen'i ziyaret ettiklerini belirten Vali Yardımcısı Hamdi Üncü, devletin müşfik ve koruyucu elinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yoksul vatandaşlara uzandığını belirtti.
4'ü kız 7 çocuk annesi olan Nurşide Şen'e daha önce de ayni ve nakdi yardımlar yaptıklarını hatırlatan Üncü, "Temel gereksinimlerini karşılamakta zorluk çeken bu ailemize, Ayni Nakdi Yardım Yönetmeliği çerçevesinde maaş başlayacağız." dedi.
Bir süre önce borcundan dolayı kesilen elektriğinin yeniden bağlanması için Vali Yardımcısından acil yardım isteyen Murşide Şen, Vali Necati Şentürk'e de kendisine ve çocuklarına sahip çıktıkları için teşekkür ederek, "Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin" temennisinde bulundu.
Elektrik ve su borcu konusunda da yardımcı olacaklarını belirten Vali Yardımcısı Hamdi Üncü, borcun tasfiyesi için taksitlendirme yoluna gideceklerini ve ilk taksidi Valilik olarak karşılayacaklarını kaydetti.
Kaynak: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]