[S]tigerx yanlış görmüşsün o içtiğim pepsi idi? :22:[/S] :11:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : TiGeRx
dotum ben bunu daha öncede görmüştüm
ama siteye sunduğun ii oldu teşekkürler
bide bu var ben seni kola içerken gördünm bun ane dicen
uehuehueh :27: :53:
Printable View
[S]tigerx yanlış görmüşsün o içtiğim pepsi idi? :22:[/S] :11:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : TiGeRx
dotum ben bunu daha öncede görmüştüm
ama siteye sunduğun ii oldu teşekkürler
bide bu var ben seni kola içerken gördünm bun ane dicen
uehuehueh :27: :53:
[GLOW=red]BÖYLE BİŞEYİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER:1:
ÖYLE BİŞEY YAPTIKLARI İÇİN ...NEDİYİM Kİ!!??!! :7:[/GLOW]
acaba onu yazan sahis ölmüsse simdi öbür dünyada ne haldedir kim bilir ama geleceginin iyi olmadigini söyleye bilirim tabi o maksatla yazilmissa eyerki ölmemissede elleri kirilsin diyorum zaten yahudi markalarinin cogunda anlam iceren bir gizlilik var sigara nesela veni vidi vici yada camel sigarasinda iseyen adam ve daha bircok sey
konu icin tesekkür ederiz
:17:
yav kardeşlerim bunlar hep propaganda çok benziyor olabilir ama onu yazmakla ellerine bi şey geçmiyeceğini bilecek kadar zeki yaratıklar olduklarını unutmıyalım kolanın mazisi çok eski yazı şeklide zamanla değişikliğe ugradı o zamanlarda bunu yapan adamlar madem bi şeyler duyurmak istiyordu neden okadar gizledi hem tersten hem arapça okadar zahmet bunu yazmalarıyla biz onların dinimizin düşmanı olduğunu anlıyacaksak vay halimize adamlar açık açık diyor yüzmüze karşı tamam mallarını tüketmiyelim diyorsanız buyrun
ARİEL
ALO
ORKİD
REHCOYS
BLENDAX
PRİMA
VE DAHA BİRÇOK OLMAZSA OLMAZLARIMIZ DİŞ MACUNLARI PEÇETELER PARFÜMLER TEMİZLİK VE GIDA ÜRÜNLERİ ADAMLAR TÜRKİYE VE BİRÇOK İSLAM ÜLKESİNİN TİCARETİNİ YÖNETİR DURUMDA
HA NE Mİ YAPMALIYIZ MARKACILIKTAN KAÇINIP EN İYİ YERLİ MALI TÜKETMELİYİZ
BİZLERİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN SAĞOL BRİNDARIM
artık pepsi alcaz :D
sen hangi içeceği öneriyorsun peki ????????
süpersin dostumm... bizi biLqiLendirdiqin için ayrıca tskLer...
sayqıyLa katıLıyorum sana abi...(eLeman) :1: