bunu fotoğraftan saymıyorum. o yüzden yorum yapmakta istemiyorum.
ve paylaşım daha önce baturyekta tarafından sunulduğu için de size ait olduğu tespit edilmiyor.
Printable View
ve paylaşım daha önce baturyekta tarafından sunulduğu için de size ait olduğu tespit edilmiyor.
abi yorum yapabılrısın benle yektanın gayretiyle çekılmıs ıkımızın emegı var:)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
keske sende burda olsaaydın emınımkı burdakı dogayla çok guzel kareler yakalardın
bazen KRAL ÇIPLAK demek gerekiyor :)Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Evet Kartal abime katılıyorum. etkileyici hiçbir yanı yok. Cep telefonu ile çekilmiş bir görünüm var ortada. Hava çok kapalı ve fotoğraf hiçbir şey hissettirmiyor ve ifade etmiyor.
Aynen..
ben fotodan bişy anlamadım beni etkileyen bir yani olmadı benım için
ama yınede paylasımın için tşk.ler
o manzaraya çıplak gözle bakıldığında belkide insanı büyüleyen muazzam bir kompozisyon vardır. ben öyle tahmin ediyorum ki arkadaşımız o esnada o manzaradan çok etkilenmiş ve bunu resmetmek istemiş. tabi çıplak gözle bakılan manzaranın insanın iç dünyasında oluşturduğu hisleri fotoğrafa yansıtmak için olmazsa olmaz bazı gerçekler vardır. bunun en başında kaliteli bir fotoğraf makinesi gelir. gerisi zaten teknik kavramlar. ilerde manzaraları daha güzel resmetmen dileğiyle.
yorumlarınız için saolun fotosunu çektğim yer şırnaka varmadan kaymakam çeşmesi köyü ve ordakı manzarayı sizlerle paylasmak istedim gercekten çok etkılıyıcı ama fotoda ole cıkmamıs yenısını çekerken dahada dıkkatlı olurum