HASTANEDEN TABURCU OLAN
VALİ NECATİ ŞENTÜRK'TEN
HALKIMIZA MESAJ VAR
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
14 Haziran'da, geçirdiği ani bir kriz sonucu önce Tugay Hastanesine oradan Diyarbakır Tıp fakültesine ve oradan da İstanbul MEDİKAL PARK Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Valimiz Sayın Necati Şentürk'ün, taburcu olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği memnuniyetle öğrenildi.
Sayın Necati Şentürk'ün, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü aracılığıyla Siirt halkına gönderdikleri mesajlarını geçmiş olsun dileklerimizle okuyucularımızın dikkatlerine sunuyoruz:
"Rahatsızlığım sebebiyle tedavi olduğum İstanbul Bahçelievler Medical Park Hastanesinden 30 Haziran 2008 tarihinde taburcu olmuş bulunmaktayım.
Hastalığım boyunca beni bizzat ziyaret eden, çeşitli yollarla arayarak geçmiş olsun dileklerini bildiren, manevi destekleriyle moral veren yakın çevreme ve tüm gönül dostlarıma;
Hastanede bana tedavim sırasında büyük ihtimam gösteren, değerli dostlarım Hedef Alliance A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak ile yönetim kurulu üyeleri Haydar Sancak ve Suat Sancak beyefendiler başta olmak üzere Medical Park hastanesinden operasyonu gerçekleştiren çok değerli doktorlarımıza ve güler yüzlü hizmetleri ile tedavime destek veren bütün hastane çalışanlarına teşekkür eder, sevgi ve saygılar sunarım."