hakkaten ciddi ciddi solersek bu sadece körlere yararlı olan bi program...dimi..
Printable View
hakkaten ciddi ciddi solersek bu sadece körlere yararlı olan bi program...dimi..
walla dogru crazy ette tüm körlere göre bi program:D
BOŞUNA UĞRAŞITRMA İNSANLARI NE SESİ NE HALİ EŞ KURUŞLA YARAMIYOR SADECE KONU AÇILSIN DİYEMİ YAPTIN
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : by_bultims
tekniker biraz saygılı ol...arkadaşımız programı bizlerle paylaşmak istemiş..bu siteye sadece sen girmiyon...birçok kişi giriyo...belki birinin işine yarar bu program...biraz daha saygı göster....bultimis tekrar teşekkür ederiz paylaşım için...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : tekniker_f
BOŞUNA UĞRAŞITRMA İNSANLARI NE SESİ NE HALİ EŞ KURUŞLA YARAMIYOR SADECE KONU AÇILSIN DİYEMİ YAPTIN
Alıntı:
bişi deil abi anlayışıni çin tşkler Bİ DOSTUM ASİ ETTE DİYORDUKİ:deger verdigin insan senin degerini bilmiyorsa bırak kendi degerinde kalsın EN İYİ DOSTUMDU BENİM O
doğru solemiş...arkadaşını seçerkende dikkatli ol...Alıntı:
bişi deil abi anlayışıni çin tşkler Bİ DOSTUM ASİ ETTE DİYORDUKİ:deger verdigin insan senin degerini bilmiyorsa bırak kendi degerinde kalsın EN İYİ DOSTUMDU BENİM O
yaa sen o arkadaşı tanıyosun mehmet ete sınıf arkadaşım nasıl biri seçmişim :88: