Ben GelMEsemde OLUR ! Ama Her TürLü Yardıma HAzirim:D
Printable View
Ben GelMEsemde OLUR ! Ama Her TürLü Yardıma HAzirim:D
Herşey Güzel hoşta biri kalkıp saat kaçta orda olmamızı belirtmemiş bir türlü! nedense nickimi değiştirdiğim halde halen o nickle zikrediliyorum nese şaka bi yana kaza bela başımıza, gelmese işallah orda oluruz şimdiden sitemizin yeni yaşını kutlarım:D
hele bi agostus gelsinde
Daha nice uzun seneler diliyorum o tarihte siirt'te olma olasılığım var.
Şayet orda olursam katılmayı çok isterim.
çok saol derbeder ama bende diğer umutsuzlar gibiyim katılamayacağım.Umarım 5. yıl kutlamalarına siirtte olurum.Nice board lı günlere
Sitemiz 1 Ağustos 2005'te yayın hayatına başladı. Kuruluşun ben ve arkadaşım Devil's Son vardı. Bir haftada 200 üyeye ulaştık ve gittikçe büyüdük. Sonra bir aksilik oldu ve sıfırdan bir daha başladık. 2 ay bocaladık ama yılmadık. Bugün dönüp arkamıza baktığımızda 3 seneyi kolay devirmediğimizi görüyoruz.
Kimler geldi, kimler geçti. Kimler bu siteden birşey öğrendi, kimler küstü, kimler bir eş bulup da mutlu oldu, kimin arkadaş çevresi çoğaldı, kimin daha neler neler oldu. Hakikaten çok güzel geçirdiğimiz bu mekanda çok kötü ama çok kötü günlerimiz de oldu.
Ama herşeyin üstesinden gelmesini bildik. Bize küfür edenler de oldu, çiçek verenler de. Yardım isteyenlere elimizden geldiğince yardım ettik. Maddi ve manevi yardımlardan hiçbir zaman çekinmedik. Birlik olduk, kenetlendik. Bizden olmayanları bir bir dışladık. Alnımız açık, başımız dik sağ salim yolumuza devam ediyoruz.
Bu site sayesinde tanıdğım o kadar çok mükemmel insan oldu ki; hangi birini saysam bilemiyorum. Başta Eleman abi, Mlt571, Bülent Hoca, Volkan Hoca, City Of Angels, Emrerojava, Haci, Kont, Kartal56, Behçet abi ve Ette'ler ve daha sayamayacağım binlerce kişi.
Cebimizde bin lira yokken bile birlik olup geceler verdik. Güneydoğunun heryerini gezdik, İlçelerimizi gezdik. Siirt'in gizli kalmış mekanlarını yine hep beraber gezdik. Lokmalarımızı paylaştık. Halı Saha maçlarında hep kazanan dostluğumuz oldu.
1. yılı devirirken eğlenelim dedik ve büyük bir konser verdik. 2. yılımız bir seçim propagandası gibi görünse de tam istediğimiz gibi olmadı. Ama bu sene çaldığımız hiçbir kapı yüzümüze kapanmadı. Evde yaptığımız hesaplar, çarşıdaki hesaptan da iyi çıktı ve Siirt, Siirt olalı böyle kutlama görmedi diyecek kadar kendimden bir şekilde söylüyorum ki, bu sene yapacağımız 3. Yıldönümü Kutlaması dilden dile dolaşacak.
Dünyada bulunan milyarlarca site arasında doğum gününü kutlayan tek site olarak tarihe geçtiğimiz gibi 6,500 üyeyi bile geçtiğimizi hatırlatırım.
İstikrarlı bir kadro ile, Etkinliklerimizle, kurslarımızla, gezilerimizle, İlimizin tanıtımı için en iyi ortam olan sitemiz, oluşturduğu bu büyük platform sayesinde alnımıza yazılan kara yazıyı da bir nebze olsun silmeye çalışıyor. Her platforma bir kimlik kazanmış olmanın mutluluğu içinde, her etkinlikte bizden destek istendiğini de hatırlatırım.
Hasankeyf'te, Diyarbakır'da, Batman'da, Nusaybin'de, Eruh'ta, Rasıl Hacar'da, Botan'da, Kaplıca'da, Tatvan'da, Bitlis'te, AdilCevaz'da, Başur'da ve heryerde birlikteydik.
Bir bayram günü bizleri görmeye gelen Egemen abiyi, Dedesinin camisini ve türbesini görüntülemizi isteyen ve maddi desteklerini bizlerden esirgemeyen hemşerimiz Dilek1907'i, Kurtalan'da şubemiz olan ödüllü şiir yarışmamızın birincisi Emrerojava'yı, Adı skandal kelimesiyle eşit olan maalesef ki üyemiz Dj_Etol_Fort_28_tb'i, gecesini gündüzüne katıp siteye fayda sağlayan, üye toplayan Sercii'yi unutmadık.
İstanbul'dan gelen Siirtliler Dernekleri bizlere toplantı sitesi diyordu. Evet gerçekten de öyleydik. Her hafta Pazar günü Kızlar Tepesinde 3 masayı birleştirip toplanıyorduk. Bu siteyi, bu şehri nasıl geliştiririz diye. Toplanmadığımız gün bilinirdiki bir yere geziye gitmişizdir. Ömrüm boyunca gidemeyeceğim yerlere gittim bu site sayesinde.
Bende fotoğraf aşkı da yine bu site sayesinde başladı. Mesleğim icabı Photoshop ve Corel Draw biliyorum ve Okullardan izin alıp Bilgisayar Laboratuvarlarında ücretsiz kurs verdim üyelere, daha sonra Ticaret Meslek Lisesinde Photoshop Sertifikası dahi aldık. Yetmedi Diyarbakır'a kadar gidip Seminerlere katıldık. Seminerleri de aşıp Fuarlara katılmaya başladık. Tatvan'daki fuardan sonra Diyarbakır Ortadoğu Fuarını hiç unuturmuyuz. Fuar dönüşü Kızılay İftar Çadırını peki, unuttuk mu?
Photoshop, CorelDraw kurslarında hep birlikteydik. Ramazan'larda birliteydik. Bayramlarda yine birlikteydik. Bizler bir aileyiz artık. Aramıza giren ve girmeye çalışan yılanlara ve kara kedilere rağmen yıkılmadık ayaktayız.
Yaklaşık 1 ay sonra gerçekleştireceğimiz gece öncesi içimden gelenler bunlardı. Bizler bir ordu kadar büyük ve güçlüyüz. Gücümüz Siirt'e olan sevgiden geçiyor. Bize destek veren, gönül veren herkese teşekkür ederim.
abi iyiki varsınız iyiki bu siteyi kurmuşsunuz...bu senede allah kaza bela vermese sizlerleyim..
1. ve 2. yıl kutlamalarında aranızda olamasamda
inşallah 3.yıl kutlamalarında
herzaman oldugu gibi birlikteyiz
benimde bu sitede tanıdğm çok değerli insanlar oldu((( city of angels)) tabi sevmedğim insanlarda girdi haytıma ama işte kader dioruz...çevrreemm oldu..bu sne inş süpr geçerr ki öle geçck eminim...10 ağustos ;)
vaLLa güzeL bir konuşma tebrikler :108: