valla bizim takım çok iddaalı..yenecek varsa çıksın...zaten sakatlık geçti geçecek...katılacak olan tüm takımlara başarılar...
valla bizim takım çok iddaalı..yenecek varsa çıksın...zaten sakatlık geçti geçecek...katılacak olan tüm takımlara başarılar...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
yenecek var kanka "YIRTIK SPOR" gerçi oda siirtliler boardın bi takımı ama olsun...
bunu yeni gördüm ıyı bakalım spor dosltluk ve kardeslıktır guzel zaman gecırmek umdıyle.. herkese basarılar..
başarılar..
sizi yenecek takım var [GLOW=red]'' İNTİKAM ZAMANI''[/GLOW] çünkü kadrodaki tüm oyuncuları tanıyorum hepsinin teknik kapasitesi çok yüksek aralarından 3-4 tanesi lisansı çıkmış futbolculardır bütün takımlara başarılar dilerken iyi olan kazansınAlıntı:
iyi buyrun çıkın karşımıza...:DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : dolunay
sizi yenecek takım var [GLOW=red]'' İNTİKAM ZAMANI''[/GLOW] çünkü kadrodaki tüm oyuncuları tanıyorum hepsinin teknik kapasitesi çok yüksek aralarından 3-4 tanesi lisansı çıkmış futbolculardır bütün takımlara başarılar dilerken iyi olan kazansınAlıntı:
adı üstünde :D İNTİKAM ZAMANI
çıksın da alalım boylarının ölçüsünü :)
abi metre ben getirecem :)))
maçlar bugün başlıyor. 3 takımın da maça hazır olması dileğiyle.
Kadrolar belli.
Kartal56 abimiz de bu akşam maçı izleyenler arasında olacak. 18.00 - 19.00 ve 19.00 - 20.00 arası Yetiştirme Yurdu Sahasında oynanacak olan maçlara büyük katılım olması bekleniyor.
Siirtliler Board'a başarılar.
rakipler belli değilmi???