Keşke gelebilseydim yaa :(
Harika geçmişe benziyor.
Printable View
Keşke gelebilseydim yaa :(
Harika geçmişe benziyor.
seyirci neden ay geçen seneye oranla dah az kişi vardı sanırım neyse güsel geçmiş nice mutlu senelere siirtliler-board
BEN YİNE OLAMADIM :( AMA İNAN YÜREGİM SİZİNLEYDİ İYİ GECMİŞ BELLİ HERKEZE BURDAN TŞK EDİYORUM BU AİLEYİ AYAKTA TUTMAYA CALIŞTIKLARI İCİN
guzel bı geceydı
herşey çok güzel görünüyo.....o akşam başımdan kötü bi olay geçsede...benim aklım hep sizin yanınızda olmak istedi....sanal alemde sizin gibi insanları tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum...siirtli değilim hatta siirtti hayatımda görmedim...ama sanki yıllarca siirtliymişim gibi hissediyorum kendimi.....iyiki varsınız nice senelere inş...
Allah içinize sindirsin arkadaşlar,bulunmak isterdim, güzel bi gece olmuş,sonrasında bi tatsızlık yaşanmış ama neyse ki atlatılmış tedbir sayesinde.
birlikte nice güzel,başarılı yıllara...
Emeği gecen herkesin emeğine saglık cok guzel bir geceydi nice yıllara diyorum. Erol FB de oynarmı acaba merak ettim:D
Öncelklee gecede bizlere Destek veren Sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ederz...
Gerçektenn inanılmaz bir gece idi...
Gerçii zamanla biz alıştık fakat her sene aynı günü iple çekmemiz ayrı bir zevk veriyoo bizlere...
Her sene 4-5 adım daha ileri atıyruz ve bizleri duymayan kalmadı diye düşünüyorum...
Bu sene içerisinde yapacaklarımız gelecek sene için bir teminat olacaktır...
Umarım her sene berbaer mutlu ve huzurlu geçer...
3 yı l boyunca katıldım ama 4. yılda orda olamadım bundan dolayı üzüldüm ya ama güel gecmişe benziyor ...
güsel geceydi :259: