güzelim hayvanları bi okadar güzel fotoğraflamışsın keşke bi tehlike arz etmeselerdi de şu aradaki kafes telleri çıkmayı verseydi ..
ışığın bol olsun güzel bir hobi ister amatör ister porfesyönelce olsun önemli olan bakış açısı...
Printable View
güzelim hayvanları bi okadar güzel fotoğraflamışsın keşke bi tehlike arz etmeselerdi de şu aradaki kafes telleri çıkmayı verseydi ..
ışığın bol olsun güzel bir hobi ister amatör ister porfesyönelce olsun önemli olan bakış açısı...
Merhaba Lavinya,
Siirtliler-Board olarak üyelerimizin gizli yeteneklerini öğrenmek ve geliştirmek için açmış olduğumuz Kişisel Fotoğraf Stüdyosuna eklemiş olduğunuz fotoğraflar için teşekkür ederiz.
Sitemiz yöneticilerinin bir çoğu, fotoğrafçılığa merak sarmış ve kendi çabalarıyla hobilerini gerçekleştişrmektedirler.
Sunmuş olduğunuz fotoğraflardan yola çıkarak, çok daha kaliteli fotoğraflar çekmeniz için bir kaç eleştiri yapacağım. Eleştiriler İnsanları mükemmel kılmak için gelir.
Son yüklenen fotoğraflarınızda netlik sorunu var. Tüm fotoğraflarınızda kadraj sorunu da var. Kadraj, sadece olması gereken veya görünmesini istediğimiz kısımların kare içinde yer almasına diyoruz. Biraz photoshop öğrenerek fotoğraflarınızı kırpabilir ve mükemmel paylaşımlar yapabilirsiniz.
Yeni ekleyeceğiniz Fotoğrafları merakla bekliyoruz.
kalıteli goruntuler yakalamışsın emegıne saglık guzel bır hayvanat bahcesıymış bende orada gezmek isterdim
paylasımın için tşk.ler
Merhaba sevgili,Adminim.
Fotoğraf çekerken netliğe ve ortalanmasına dikkat ediyorum aslında
ama genede kafi olmamış sanırm.sizin gibi profesyonel kişilerin gözünden de en ufak ayrıntı dahi kaçmıyor.
bundan sonraki çekeceğim fotoğraflarda önerilerinizi dikkate alacam.
yolunuz izmit darıcaya düşerse darıca hayvanat bahçesini gezmenizi tavsiye ederim.
ben tam yansıtamadım çok daha güzel botanik bir bahçe içerisinde yüzlerce canlı barındırmakta.
Başta Eleman ve RoHaN olmak üzere tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.
slm lavinya rohan ve derbederin yaptıgı eleştirileri yapmak istemem benimde eleştirecegim konular aynı kadrıyaj ve netlik sana şöyle bi tavsiyede bulunayım fotograf çekecegin zaman gün ışında güneşi her zaman arkana almaya çalış zebra fotografında yarı ters ışıga düşmüşsün ters ışık dedigimiz olay ışıga karşı yani çekim yapmışsın buda foto kalitesini düşürür konu mankenini öldürür, kadriyaja gelirken konu mankenini kare içine alınca mankenin sag ve sol tarafını eşitlersen bu sorunu ortadan kaldırırsın ışıgın bol olsun emeğine sağlık saygılar...
gerçektende çok güzl çekilmiş ellerine saglık:)
Teşekkür ederim donjuan yapıcı önerilerin için bunları dikkate alacam.
Hızalcım sende sağol herkes senin gibi düşünse keşke...;)
Bu Güzel Kareleri Bizlerle Paylaştıgın İçin Tşkler...
Ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız için yeni paylaşımlarda görüşmek dileğiyle.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]