Arkadaşlar hala yapamayan varsa sölesin. Youtube giremeyen kimse kalmasın istiyorum..
Printable View
Arkadaşlar hala yapamayan varsa sölesin. Youtube giremeyen kimse kalmasın istiyorum..
Olmadı paşa.Harfi harfine uyguladım yinede emeğine sağlık.
bak burkecim:) yazılanlardan kafan karışmış galiba. hiçbirini okuma bunu oku.Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu siteye gir: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dosyayı indirdikten sonra aç dosyayı. sonra Dizine çıkar diye bişey var. Tıkla. Masaüstünü seç Tamama tıkla.
Sonra masaüstüne bi dosya gelecek. Onu aç içindeki HOSTS dosyasını koplaya Bilgisayarım/c/Windows/system32/drivers/etc buraya geldikten sonra kopyaladığın dosyayı buraya yapıştır. Önüne bi soru çıkacak hiç okumadan Evet de:D
olacak
arkadaşlar burdanda direk girebilirsiniz youtobe
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi. onlardan bi sürü site var yasaklı siteleri açan. ama ordakiler sağlam değil. bi sürü reklam var ordan girince. bunu yaparsan hiç yasaklanmamış gibi girebiliyorsun. hiç bi siteye girmeden direkt youtube.com yazıyorsun giriyorsun. yine de sen bilirsin.
denedim olmadı :((
sadece bunu yap
Alıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tşk.. Gerçekten İhtiyacım Vardı paylaşım için Saol Kurdum....Çalışıyor...
tmmdır paşa eline koluna sağlık :D:d baş tacısın
Est burkecim. Yeterki işini gör:)