-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Butün Siirtliler-board ailesinin bayramını kutlarım.. iyi bayramlar
ben havalanına gıdıyorum :) gitmeden butun sirtliler-board ailesinin bayramını kutlayalım dedim
bayramda bile uçak la bayramlasacam :)
-
-
Mubarek kurban bayramı tum ulusumuza kutlu olsun. Allah tum ınananlara nıce huzurlu, bereketlı bayramlar nasıp etsın
-
Bugün Bayramın ilk günü. Siirt'te yağmur var ama yine dinmek bilmeyen coşku var, heyecan var.
1 saat önce Öğretmenler Evinde başlayan Resmi bayramlaşmanın yanı sıra, bayram namazı ve mezarlık ziyaretiyle birlikte akraba ziyaretlerine giden vatandaşlarla yollar dolmuş durumda.
Bayramları bayram yapan da bu zaten. Akrabaları ziyaret, güler yüz ve küslerin, dargınların barışması.
Allah kısmet ederse, her sene yaptığımız görevi yarın yine Kızlar Tepesinde ifa edeceğiz. Siirtliler Board Ailesi olarak bayramlaşmaya bekliyoruz.
Gözünüz ve Gönlünüz bizde olsun, Bayramınız Kutlu Olsun.
-
Bir ramazan bayramı daha geldi.Bu bayramın öncelikle milletimize, islam alemine ve de insanlığa hayır getirmesini diliyoruz.Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara. :)
-
Hayırlı Bayramlar dilerim..
-
Ramazan bayramınızı kutlar sevdiklerinizle ve sevdiklerimzle nice bayramlar...
geçirmenizi temenni ederim.
Herkese iyi bayramlar
-
-
Hepinizin Ramazan Bayramını kutlar; eski bayramları aratmayacak ve kan sekerinizi fazla yükseltmeyecek, şeker lokum gibi bir bayram dilerim! Iyi Bayramlar. ...