-
Benim Dikkatimi Dj_kaso ---- ette_056 Zaten Derbeder Abi yi Rohan Abi >Biliyorum:)
-
benim ilk dikkatimi çeken üye hanım ağa olmuştu nedenini bilmiyorum ama ilk ona takılmıştı gözlerim
-
zorlada olsa rami dikkatimi çekmeyi başarmıştı ilk üye olduğum zamanlarda kuşdalı diye bide nicki vardı ......
zamanın şartlarına görede avatarı ve belkide yöneticiliğiyle rohan ....
-
Benim ilk dikkatimi site kurucusu olduğu için bide ilk bana hoş geldin diyen kişi olduğu için RoHaN üstad.
Bide ikinci olarak ŞaWuRaN ismi çok ilginç gelmişti öyle bir yerin varlığından bile haberim yoktu..
İlk başlarda SaWuRaN mı ŞaWuRaN mı epey bucalamıştım...:)
-
benim dikkatimi hiç bir şey çekmedi nedense
-
Beni foruma abim üye yapmıştı.. o zamanlar hep şiir sunardım başka da bişi bilmezdim..
ve genelde berkant şiirlerime cavap verirdi..
bu yüzden Dikatimi hep o çekmişti...
-
ben dikkatimi çeken üye yusuf oldu,zaten buraya üyeliğimide tavsiye üzerine oldu,kuzenim sindy tavsiye etmişti,radyo programınıza denk gelmiştim ve yusuf dikkatimi çekmişti.öteki arkadaşlar alınmasın lütfen
-
Benim İlk 'Derbeder' Dikkatimi Çekmişti ! Başka Bir Forumda Resmini Görmüştüm ! 'Derbeder Uzun Yollarda' Sözünü Taşıyan Bir Üst Giymişti ! Foruma Geldiğimde Direk O Çarptı Gözüme !
-
Derbeder Uzun Yollarda halen devam ediyor.. ve sayısız forum sitelerinde olduğu gibi Siirtliler Board'tada devam ediyor...
Hangi forumda gördüğünüzü ziyaretçi defterime yazabilir misiniz?
-
benim ilk dikkatimi çeken rose.yard olmuştu neden bilmiyorum ama yazdığı blog ve mesajları artı birde kuzenimin çok sevdiği nicki onda görünce baya ilgimi çekti onunla çok sohbet etmeyi isterdim ama çok az online görüyorum:(