Signatur 11
Alıntı:
Ateşi Düşürdüm Yere Sigaram Sönük... ßaşımda ßir Düşünce HüzünLü, Ezik... Çok Derin Düşününce Ne Kadar Komik...
Yağma Yağmur ßeni SiLip Süpürme...
Printable View
Signatur 11
Alıntı:
Ateşi Düşürdüm Yere Sigaram Sönük... ßaşımda ßir Düşünce HüzünLü, Ezik... Çok Derin Düşününce Ne Kadar Komik...
Yağma Yağmur ßeni SiLip Süpürme...
Signatur 12
Alıntı:
Hayat ; asLa sahneLenemeyecek bir øyunun sønsuz tekrarından ibaret..
Signatur 13
Alıntı:
Aşık olmalısın delice, özgürce.. Korkmadan söylemelisin sevdiğini.. Ve hiç kimse umurunda olmamalı.. Mutluluk olmalı birde.. Senin gözleride başlamalı, o'nun yüreğinde bitmeli cümleler.. Öyle sevmelisin ki; kelimeler yetmemeli bazen.. Birde kaçmamalı, korkmamalı, bırakıp gitmemeli sevgiliyi.. Benim gibi, Senin gibi..
Aşk sen, sen; ben olmalı..
Signatur 14
Alıntı:
Gün Aşık OLmuş Geceye, Gecede Yakamoz Düşürmüş Denize, Ne Gün ErişebiLmiş Geceye, Ne de Gece KavuşabiLmiş Gündüze. Ama EngeL oLmamış bu AraLarındaki Sevgiye, Sonsuza Dek birbirLerini GöremeyecekLerini ßiLseLerde...
Signatur 15
Alıntı:
Dilimin ucunda asılı kaldın, orda durma, içer… GeçSenden bahsetmek, ki artık nefesim… Kendini yazar, oynarların küfür ettiği bölümsün… Kır şeytanın bacağını, sürüm sürüm sürünsün…
Signatur 16
Alıntı:
Kalbim tek başınada atar..destek,ünite istemez..
Signatur 17
Alıntı:
Adını hiçbiryere yazmadım, siLerLer diye
Signatur 18
Alıntı:
- Dünyanın en koLay işi başkaLarına akıL vermektir, en zor işide Laftan anLamayanLara Laf anLatmaya çaLışmaktır ..
Signatur 19
Alıntı:
Beni öyLe ßir yaLana inandır ki, ömrümce sürsün doğruLuğu...
Signatur 20
Alıntı:
Obir Kumandadır , Kullanansa Lanet Olası Şeytan ,
Selamını almakla kalmaz Adeta Kelepçeler , Oda yetmez Prangalar , Korkusu Bitmez Dörtduvara hapseder , Hasret kalırsın çölde suya susamış gibi ''özgürlüğe'' . isyanların başlar varırsa birde Seni Yaradan'ına Bak neler gelir başına , çektiğinle kalsan iyisin
Bu Fani Dünya yetmez , Baki Dünya'dada Bitmez!..