amanın kızlar ne guzelde oynuyor:D
Printable View
amanın kızlar ne guzelde oynuyor:D
[YOUTUBE]ZBrIJv9sKlo[/YOUTUBE]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
youtube ve benzeri video sitelerindeki videolara en kolay ulasmanın yolu.yukardaki videonun ismini aynen yazın ve izleyin>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>...[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben direk izleyebiliyorum ama izleyemenler için güzel bir link olmuş. Teşekkürler.
beklenilen Fotoğrafları birazdan sunacağız.
Abi bu kolbastı oyunu çok güzel izledikçe Zevk alıyorum çok teşekürler inşallah gün gelir bende bir gün oynarım...:)
ewt songünlerin en popiler oynu kolbastı enson canm abimin kınagecesinde oynadım:) ama bence şemamenin üstüne oyun tanımam odaha süper paylaşim için saol:)
son günlerde baya popüler olmuş durumda çok zevklı bir oyun bende oynamak isterdim ama kabiliyet yok bu konuda
paylaşımın ve emeğin iiçin tşk.ler
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[YOUTUBE]HzMWbw9v1Uw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]PTq5VpI-fOs[/YOUTUBE]
[youtube]HsWnp6aJpdM[/youtube]