-
Maçı 90 dakika izledim.Kazandık lideri yendik ve batman belediyeyi lider yaptık.ama bulabilecek miyim bilmiyorum ama Siirt stadında izlediğim en müthiş golü gördüm bugün.siirtin attığı 2. gol.Harika ötesi birşey.5 numaramız attı serbest atıştan üst direkten aşağı düşen top çizgiyi geçti ve gol oldu.harika ötesi bir goldü.Az rastlanır bir goldü.Tarif edemiyorum.Umarım birileri çekmiştir.
-
Kutlar başarılar dilerim..
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt Spor'u tebrik ediyorum. Ben sahaya gelemedim ama maçı radyodan 90 dakika boyunca kesintisiz dinledim. Spiker çok samimi ve dürüst davranıyordu. Spiker takım tutmadan maçı anlattı. Teşekkür ediyorum.
Siirt Spor'un Çarşamba günü önemli bir maçı daha var. Umarım bunu da kazanır ve Liderliğe oturur.
-
-
her mac final havasıda gecmeli rehavete kapılma calısmaya devam hadi siirtsporum
-
Galibiyet serimiz devam ediyor kendi evimizde yenilmeme unvanını koruyoruz bizim için avantajlı bir konumdayiz temennimiz basarılarılı sonuclar almak ve bunuda basaracaıgımıza ınanıyorum
Macı esnansında orda olmasak bile SİİRT SPORA burdan gönulden destegımız suruyor ...
-
sizin adınıza çok sevindim arkadaşlar inşallah hayırlara vesile olur..
tebrikler Siirt spor..:98: