ALLAH aciL sifaLar versin..
Printable View
ALLAH aciL sifaLar versin..
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah şifa versin tez zamanda inşAllah ..Eş-Şafi...
DeRBeDeR, !.SaWuRaNLıM.!+, ''KÜBRA''+, amrah, bbturkay, cobaltx34, DeterminanT, eLeM@N, eMiR07aqa, EtTe_056+, EyLem56, FaTiHYaVuZ, Fear_Less, kartal56, Kont, KUDUSÜNGÜLÜ, lemanfm, murkayus, noran, NyHaT+, polis56, SevgisiZDosT, sweetadem, özbey+
Allahın selamı mağfireti bereketi huzuru hidayeti sizlerin ve müslüman kardeşlerimizin üzerine olsun. Günümüz aydın, yolumuz nurlu, bahtımız açık, hayatımız mutlu, sağlığımız daim hakka olan sevgimiz baki, olsun, cenneti ala mekanımız olsun.
(((AMİN))
Allah bizlerin ayaklarını sıratıl mustakime ulaştırıp ayırmasın
"Allah'ım! Beni güven içinde uykuya daldırdığın gibi tüm kardeşlerimi de güven içinde uyut! Onlara korkusuz, sıcak uykular nasip eyle!"
AMİNNNN CÜMLEMİZİ allah sendende razı olsun amca.!Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Davut abimiz geçen hastaneye gittiğimizde taburcu olduğunu duyduk... Durumu iyi olmasına çok sevindim...
Şimdi Yine Siirt Devlet Hastanesinde yanmakta olan site üyelerimizden bir arkadaşın babası Hasta ve yatıyor... Kendisine Geçmiş olsun dileklerimizi iletir En yakın zamanda eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz...
insallah cabuk iyileşir gecmıs olsun..dileklerimi sunuyorum
geçmiş olsun allah acil şifalar versin..!
geçmiş olsun...allah biran önce şifasını versin....
Ey Rabbim! Senden yardım istiyor, sana tevekkül ediyorum.
İşimin zorluğunu azalt, seferimin meşakkatini kolaylaştır ve beni hayırla rızıklandır.
Benden her türlü şerri defet, sadrıma inşirah ver, dilimdeki düğümü çöz.
Ey Rabbim! Kendimi, dinimi, ehlimi, malımı, akrabamı ve seninle benim aramda ahiret ve dünyayla alakalı ne varsa cümlesini sana bırakıyor, sana emanet ediyorum.
Bizim hepimizi her türlü kötülükten ve üzücü şeylerden muhafaza et!
Ey kerem sahibi Rabbim! Beni ve benim beraberimdekileri muhafaza et!
Beni ve beraberimdekileri selamette kıl, beni ve beraberimdekileri menzilimize ulaştır ey Rabbim!
Ey Rabbim! Sana tevbe ettim. Sana sarıldım, takvayı bana azık olarak ver, günahımı mağfiret et, her nereye yönelirsem beni hayra yönelt.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ya rabbi aramızdan muhabbet gitti gideli birbirimize düştük
Mümin müminin kıymetini bilmez oldu
Bir zamanlar tırnağımızı feda etmezdik
Şimdi topumuzu bir tırnağa feda eder olduk
Ya rabbi muhabbet ver
AMİN...!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]