Sağol damla kalsın istemiyorum maydanozlu yapacaksan eğer..
pişune amca bana karnıyarık yapmış onu yerim ben..
Printable View
Sağol damla kalsın istemiyorum maydanozlu yapacaksan eğer..
pişune amca bana karnıyarık yapmış onu yerim ben..
:)maydonozsuda yapabılırım arkadaşlar bilginize...:)
.Ben Sana Maydonozsuz İçli Köfte Yaptım . Gel Ye Sofra Yerde Seni Bekliyruz .:D.Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Herkeze afiyet olsun....
iğğ içli köfte burdadamı karşıma çıktın:))
verdiğin tarif güzelde ben bunlarla doymamki...:)
dur ben sana bana göre olanını weriim...
10 su bardağı köftelik bulgur
6 su bardağı sıcak su
2 yemek kaşığı tuz
alabildiği kadar un içi için
1000 gr kıyma
4 orta boy soğan
biraz tuz
4 tatlı kaşığı karabiber
reyhansız daha güzel ama...;)
ağzım sulandı yaaa....:):):):):)
Teşekkürler Sağolasın...
Emeğine SAĞLIK....
yapak bakalım evde malzemeler de far..:2:
“BÖYLE KADINLARIN, KULAKLARINI ÇEKMEK LÂZIM!”
Reşit Hoca, bir eve yemeğe davet edilmiş. Mahalli yemekler, Siirt usulü büyük bir tepsinin içine dizilmiş. Misafirler de, bu büyük tepsinin etrafında yerlerini almışlar. Ancak, Reşit Hoca’nın çok sevdiği KİTEL (Siirt’in içli köftesi) tepsinin ta öbür ucundaymış.
Tepsi çok büyük olduğu için Hoca’nın elinin KITELE ulaşmasına imkân yokmuş. Hoca, pratik zekâsını hemen devreye sokmuş. Önce, kadınlarla ilgili kısa fıkralar anlatmış. Sonra:
-Böyle kadınlara ne yapmak gerekir?
şeklinde ortaya attığı sorusunun cevabını yine kendisi vermiş:
-İşte, bu gibi kadınların kulaklarını böyle çekecek, böyle bükeceksin! diyerek ve sözde kadının kulağına benzettiği tepsinin kulpundan tutarak, KITELLER önüne gelinceye kadar tepsiyi döndürmüş!
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok güzeldi...
teşekkürler
walla helal olsun ....:DAlıntı: