Gerçekten de dayanışma konusunda çok haklısınız..Umarım her zaman bu birliği devam ettirebilirsiniz.Hem şawi sen bakma ne dediklerine çok doğal çıkmışsın :65: :19:
Gerçekten de dayanışma konusunda çok haklısınız..Umarım her zaman bu birliği devam ettirebilirsiniz.Hem şawi sen bakma ne dediklerine çok doğal çıkmışsın :65: :19:
güzel çıkmışsınız abi ne o yüzünü saklıyon:17: :49:
Arkadaşlar biz grek sitede olsun gerek se dışarda olsun hiç bir zaman ayrı düşmedik bir birimizden...
hemen hemen her ortama beraber girer çıkarız.. .Elimiz deki si... o anlık sevinçten kaynaklanıyor ve bunu göstereceğimiz aklımızdan geçmiyodu... sizlerden özür dileriz...
bi ne vi her ne kadar bir birimize ters düşsektee biz tutunmayı becerdik sizlerede tavsiye ederiz... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sayesinde birçok kişi tanıdım burda ve kaıcı dostluklar arkadaşlıklar kurdumm...
Bizler ayrılmaz gençleriz... bir birimizin değerini anlıyoruz en azından....!!
Herşey için Öncelikle RohaN abiye Arkasından bana değer veren ve vermeyen bütün arkadaşlarıma tşk edereimm...
Bulunduğumuz ortamın değerini bilelim!!....
[wave][bt]By ZırcoN[/bt][/wave]
tşk ederim bizi düşündüğün için saol her zaman bulunduğumuz yerin önemini belirtinğin için çol saol :102: :16:
birşey bolmaz sana her daima yanındayız sen umudunu kesme abi :210: :1:
Nice etkinliklere ve hep birlikte gitme arzusu ile
:222:
wıle bu ne hal hehe valla mütiş cıkmış kimin nereye baktıgı belli deyil hehehe :43:
abicim :44: ama neden burda sizi görebileceğimi ummuştum. üye resimlerinde hep sizi aradım bu sitenin kurucusu sizsiniz görmek hakkımız.inşh görecez bekliyoruz.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Biraz esrarcengizliği seviyom galiba :55:
Bir gün kendimi göstereceğim
maalesef çok üzgünüm, site üzerinden fotoğraflarımı sunmamaya kararlıyım
güzel çıkmışsınız sizin arkadaşlığınızı zaten isteselerde bozamazlarki iyiki bende sizleri tanıdım :146: :146: :yes: :222: